Skip to main content

Câştigătorul X Factor 2016: Olga din echipa Carla`s Dreams

 
Câştigătorul X Factor 2016: Olga din echipa Carla`s Dreams

A fost desemnat câştigătorul X Factor 2016: Olga Verbiţchi, din echipa Carla`s Dreams.

Publicitate

În faza finală a show-ului, bătălia s-a dat între doi concurenţi, Raul, din echipa Deliei, şi Olga din echipa Carla`s Dreams.

În timp ce Alex, tot din echipa Deliei, a părăsit concursul, după prima rundă de vot. La fel şi Marcel din echipa lui Horia Brenciu.

Finaliştii X Factor 2016 au fost Olga (din echipa Carla`s Dreams), Alex şi Raul, din echipa Deliei, iar Marcel Roşca din echipa Brenciu.

GALERIE FOTO. X Factor, momentul castigatorului:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Au schimbat atatea platouri cu HD-ul lor si X Factor tot acelasi platou mic, inghesuit si urat... Cred ca un format atat de mare in alte tari merita si el un platou macar ca cel de la VR de pe Pro...
 • alex , ce te agiti , pro tv ce a pus , nu te uiti , e simplu ai inteles vrajeala
 • Tocmai am verificat si revin cu o adaugare. pe youtube A1 au inceput sa puna filmele deinterlaced. Din pacate o fac de tip "blend", care practic suprapune 2 cadre iar cand ceva e in miscare devine foarte blurat. Cum vorbeste putin Dani sau gesticuleaza Flavia devin totul un blur.
  saracii de ei, tot cu "academicieni" lucreaza...
 • @Dragos: dar pe youtube totul are o calitate groaznica la antene. Filmele sunt uploadate interlaced, cu o compresie mare facuta cu ceva soft/hard de proasta calitate. sunetul se aude de 64kbps. Chiar daca poti sa alegi acum 720p calitatea audio/video tot e praf. Probabil asa incearca ei sa atraga abonati la antena play.
  Acum vad ca e Uniplay in direct si e filmat in SD scalat la HD.
 • Antena 1 are un sunet infect. N-am auzit decat racnituri la tv. Oare astia nu stiu ca negativul sau trupa care acompaniaza se tin la acelasi nivel cu vocea interpretului. Astia n-au auzit de procesoare de sunet? De ce pe Youtube sunetul se aude bine si pe tv nu? In fine, aceste mici scapari (decor, sunet, lumini, montaj) fac diferenta intre A1 si Pro. Finalistii (Olga si Raul) chiar meritau premiul, dar doar dupa ultima prestatie.
 • Ceva audiente?

  @claudiu, nu cred ca dispare, mai ales ca este cel mai iubit artist al momentului!
 • Slab concurs foarte slabe vociile Olga e mult sub Teodora Buciu de la Vocea Romaniei si pun pariu ca in maxim doi ani nimeni nu ma va auzi de Carla'Dreams
 • @Allex, Kix factor este produs de Claudiu Valentin Oprea, cel care produce iumor si insula iubirii.
 • Interpretarea alaturi de carla a fost horror. in rest nu stiu, ca pentru a imi salva auzul am schimbat programul.
  Audiente?
 • conteaza ce jurat te sustine , carla este popular printre tineri , cei care voteaza cel mai mult , ar trebui ca juratii sa nu mai sustina concurenti , dar x factor este un concurs pt vedete , nu neaparat pt voce, olga are sanse , ca e tanara
 • Cu parere sincera de rau, o finala f slaba, de la productie, si pana la alegerea pieselor. Curiozitate, acest show este produs de Mona Segall?

Trimite un comentariu

sus