Skip to main content

Câștigătorul X Factor 2016: Olga din echipa Carla`s Dreams

 
Câștigătorul X Factor 2016: Olga din echipa Carla`s Dreams

A fost desemnat câștigătorul X Factor 2016: Olga Verbițchi, din echipa Carla`s Dreams.

În faza finală a show-ului, bătălia s-a dat între doi concurenți, Raul, din echipa Deliei, și Olga din echipa Carla`s Dreams. 

Publicitate

În timp ce Alex, tot din echipa Deliei, a părăsit concursul, după prima rundă de vot. La fel și Marcel din echipa lui Horia Brenciu. 

Finaliștii X Factor 2016  au fost Olga (din echipa Carla`s Dreams), Alex și Raul, din echipa Deliei, iar Marcel Roșca din echipa Brenciu. 

GALERIE FOTO. X Factor, momentul castigatorului:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Au schimbat atatea platouri cu HD-ul lor si X Factor tot acelasi platou mic, inghesuit si urat... Cred ca un format atat de mare in alte tari merita si el un platou macar ca cel de la VR de pe Pro...
 • Tocmai am verificat si revin cu o adaugare. pe youtube A1 au inceput sa puna filmele deinterlaced. Din pacate o fac de tip "blend", care practic suprapune 2 cadre iar cand ceva e in miscare devine foarte blurat. Cum vorbeste putin Dani sau gesticuleaza Flavia devin totul un blur.
  saracii de ei, tot cu "academicieni" lucreaza...
 • @Dragos: dar pe youtube totul are o calitate groaznica la antene. Filmele sunt uploadate interlaced, cu o compresie mare facuta cu ceva soft/hard de proasta calitate. sunetul se aude de 64kbps. Chiar daca poti sa alegi acum 720p calitatea audio/video tot e praf. Probabil asa incearca ei sa atraga abonati la antena play.
  Acum vad ca e Uniplay in direct si e filmat in SD scalat la HD.
 • Antena 1 are un sunet infect. N-am auzit decat racnituri la tv. Oare astia nu stiu ca negativul sau trupa care acompaniaza se tin la acelasi nivel cu vocea interpretului. Astia n-au auzit de procesoare de sunet? De ce pe Youtube sunetul se aude bine si pe tv nu? In fine, aceste mici scapari (decor, sunet, lumini, montaj) fac diferenta intre A1 si Pro. Finalistii (Olga si Raul) chiar meritau premiul, dar doar dupa ultima prestatie.
 • Slab concurs foarte slabe vociile Olga e mult sub Teodora Buciu de la Vocea Romaniei si pun pariu ca in maxim doi ani nimeni nu ma va auzi de Carla'Dreams
 • Interpretarea alaturi de carla a fost horror. in rest nu stiu, ca pentru a imi salva auzul am schimbat programul.
  Audiente?
 • conteaza ce jurat te sustine , carla este popular printre tineri , cei care voteaza cel mai mult , ar trebui ca juratii sa nu mai sustina concurenti , dar x factor este un concurs pt vedete , nu neaparat pt voce, olga are sanse , ca e tanara
 • Cu parere sincera de rau, o finala f slaba, de la productie, si pana la alegerea pieselor. Curiozitate, acest show este produs de Mona Segall?

Trimite un comentariu