Skip to main content

Cin' să fie? Cin' să fie? Mediafax: ANUNŢ EXPLOZIV. Unul din cei mai puternici oameni din România transmite un mesaj DEVASTATOR

 
Cin' să fie? Cin' să fie? Mediafax: ANUNŢ EXPLOZIV. Unul din cei mai puternici oameni din România transmite un mesaj DEVASTATOR

CLICK-BAIT PENTRU ŞEFU'. Titlu a la România TV pe site-ul agenţiei de ştiri Mediafax.

Publicitate

"ANUNŢ EXPLOZIV cu două zile înainte de alegeri. Unul dintre cei mai puternici oameni din România transmite un MESAJ DEVASTATOR. Toate calculele de până acum pot fi date peste cap".

Cine să fie omul din titlu? De ce pot fi date toate peste cap?

Un click oferă răspunsul:

Titlul de pe Mediafax.ro trimite către un text scris pe Gândul.Info de Adrian Sârbu, propritarul ambelor instituţii media.

Ce MESAJ DEVASTATOR are Adrian Sârbu?

Într-un text cu titlul "Duminică votez. Cu mine", proprietarul Mediafax Group scrie despre votul de duminică. Va vota în palmă, ca şi la alegerile locale.

Din text:

Le stric cheful şi mă duc la vot. (...)

Fac aşa: intru hotărât în cabina de votare şi pun ştampila pe albul buletinului, să se vadă că nu e din greşeală când îl anulează. Apoi o apăs adânc în mijlocul palmei.

Asta înseamnă că votez contra Lor.

Politicos. Civilizat. Simplu. Pentru că Ei nu mă reprezintă. (...)

Tot ce am pentru Ei este o palmă în mijlocul căreia este tatuat votul meu.

Îl ţin în soare, să se bronzeze. Din palmă îmi va trece în sânge, ochi, creier şi inimă, ca să nu uit cei douăzeci şi şapte de ani degeaba.

Să nu uit că i-am creditat cu dezinteres, până când au crezut că votul meu li se cuvine oricum, că n-am soluţie.

Soluţia mea este să le arăt că exist. Nu mai sunt singur. Ca mine sunt mai mult de jumătate din proprietarii de vot din această ţară, care pot să le strice cheful, intabulându-şi duminică ştampila în palmă.

Textul lui Adrian Sârbu integral, pe site-ul Gandul.Info

Vot alb şi la locale

La alegerile locale din primăvară, Adrian Sârbu a dat tot un vot în alb. "Am votat cu mine”, a scris el atunci pe Facebook, alături de o fotografie cu o palmă în interiorul căreia era ştampilat "Votat", după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Pe lângă anunţul lui Sârbu (practic o anulare a votului la alegeri), Gandul lansa în primăvară şi un „Ghid de vot”: un material video, în care oamenii sunt îndemnaţi să procedeze ca Sârbu, să anuleze votul şi dacă vor, să-şi stampileze palma.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Cred ca Sarbu ar trebui sa voteze la PUSCARIEEEEEEEE !
  • Gabi Gabi
    Cred că Sârbu a schimbat cocaina cu etnobotanice, din motive financiare, și asta se vede și în ce scrie. Gândește mai mult decât liber! :)
  • Bogdan Bogdan
    alt penal
  • Sebastian Sebastian
    Era frumos din partea voastra daca ati fi explicat ca nu ajuta societatea daca oamenii voteaza in alb sau isi anuleaza votul. Din contra, ne trage in jos pe toti, ca alte partide (in special ala cu 3 trandafiri) au mai mari sanse sa iasa, pentru ca ei vor avea voturi efective, nu un val de 1000 de oameni care au citit pe internet ca e cool sa-ti anulezi votul.
    terminati cu prostiile si nu mai anulati voturi/votati in alb/lipsiti de la vot. In momentul in care ai facut treaba asta, e la fel de rau ca un vot pentru PSD&ALDE/PRU.

Trimite un comentariu

sus