Skip to main content

COMMENTED. Klaus Iohannis, omul zilei pe Facebook, după ce a refuzat propunerea de premier a PSD

 
COMMENTED. Klaus Iohannis, omul zilei pe Facebook, după ce a refuzat propunerea de premier a PSD

Anunţul făcut ieri de preşedintele Iohannis pe pagina personală de Facebook, în care a punctat refuzul numirii lui Sevil Shaideh pentru fotoliul de prim-ministru, cel mai comentat post de pe Facebook, dintre politicieni.

Anunţul postat ieri pe Facebook a adunat aproape 6.800 de comentarii, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

„Am decis să nu accept propunerea coaliției PSD-ALDE, doamna Sevil Shhaideh, pentru funcția de Prim-ministru, după ce am cântărit cu grijă argumentele pro și contra. Drept urmare, solicit PSD și ALDE să facă o altă propunere”, a scris preşedintele României în postare, alături de un material video care redă anunţul oficial făcut ieri de acesta la Palatul Cotroceni.

Alături de preşedintele Iohannis, în topul celor mai comentaţi politicieni de pe Facebook în perioada 24 - 27 decembrie, au intrat Gabriela Firea, Dacian Cioloş şi Traian Băsescu.

Cele mai comentate postări de pe Facebook ale politicienilor în zilele 24 - 27 decembrie, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Pagina oficială Klaus Iohannis, cu anunţul legate de refuzul de a o numi pe Sevil Shhaideh în poziţia de premier al României, 6.791 comentarii.

2. Pagina oficială Klaus Iohannis, cu urarea de Crăciun, 2.858 comentarii.

3. Pagina oficială Gabriela Firea, de asemenea, cu o urare de Crăciun, 2.673 comentarii.

4. Pagina oficială Dacian Cioloş cu o urare de Crăciun, 1.991 comentarii.

5. Pagina oficială Traian Băsescu, 1.645 comentarii la urarea acestuia de Crăciun.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu