Skip to main content

Cum să îţi alegi mobila pentru viitoarea casă

 
Cum să îţi alegi mobila pentru viitoarea casă

Pasul firesc după achiziţionarea unei case este, desigur, mobilarea acesteia. Dat fiind că mobila este un bun destinat unui consum îndelungat şi unei utilizări intense, achiziţionarea acesteia se face după o serie de criterii de ordin funcţional, dar şi estetic. Iată mai jos o serie de recomandări despre paşii pe care ar trebui să îi parcurgi.

Publicitate

1.Alege o tema generală pentru casa ta/ apartamentul tău. Fie că alegi stilul scandinav, parizian, mediteraneean sau oricare altul, stabileşte o temă pentru întreaga casă, o paletă de culori pentru pereţi, gresie, faianţă şi mobilă. Urmăreşte bloguri de design interior pentru a afla mai multe informaţii şi pentru a-ţi crea o idee despre fiecare stil în parte, apoi alege varianta care se potriveşte cel mai bine ţie şi casei tale. Limitează-te la 3 culori pe care să le combini astfel încât camera să nu devină apăsătoare şi încărcată.

2.Alege materiale de cea mai bună calitate. Mobila are un rol funcţional, acela de a ajuta la depozitare, dar şi un important rol estetic. Cel mai probabil, vei folosi respectiva mobila mai mulţi ani, timp în care este posibil să doreşti să muţi unele corpuri de mobilier dintr-o cameră în alta, aşa că asigura-te că mobila ta este din materiale rezistente, de cea mai bună calitate.

3.Imaginează-ţi cum va arăta fiecare încăpere din casă. Stabileşte câte un rol pentru fiecare încăpere pe care o ai la dispoziţie, în funcţie de suprafaţa casei, de cantitatea de lumină naturală de care dispui şi de numărul persoanelor care urmează să locuiască acolo. Apoi fă un inventar cu toate piesele de mobilier de care ai nevoie pentru fiecare cameră în parte.

4.Urmăreşte promoţiile celor mai mari magazine de mobilă. Poate cel mai important sfat ar fi să urmăreşti în mod constant promoţiile şi ofertele magazinelor de mobilă.

De exemplu, în perioada asta, Elvila are o promoţie dedicată celor care îşi doresc să participe la TIOR - Târgul Imobiliar Online din România. Premiul este consistent, o sufragerie completă, iar mecanismul de concurs este simplu.

Cei care doresc să se înscrie la concurs, trebuie să se aboneze la newsletterul Dezvoltator Imobiliar, sa dea Like paginii TIOR, să participe la evenimentul Târgul Imobiliar Online Român – Ediţia Martie 2017, să intre pe DezvoltatorImobiliar.ro şi să trimită codul unic găsit acolo într-un comentariu la postarea de mai jos.

Regulamentul complet al concursului este disponibil aici. Mult succes!

GALERIE FOTO

Citeşte şi:

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus