Skip to main content

Defecțiune: B1 nu se vede pe rețeaua UPC

 
Defecțiune: B1 nu se vede pe rețeaua UPC

UPDATE. Defecțiunea a fost remediată în jurul orei 15.00. 

Publicitate

Postul B 1 TV nu se vede, la această oră (12.45) în rețeaua operatorului de comunicații UPC.

Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții B1 TV au precizat că este o defecțiune tehnică la fibra optică care face legătura și trasnposrtul semnalului din regia B1 TV către headend-ul UPC (locul de unde pleacă semnalul către abonați).

Odifialii B1 TV au precizat că este vorba de o problemă tehnică a UPC care urmează să fie remediată în cel mai scurt timp.  

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • @borda: eu și acasă am internet de la 2 provideri iar la electricitate UPS-uri ca să nu mai vorbesc la servici unde avem contract la telefonie/internet/electricitate de la cel puțini 2 provideri diferiți. Orice firmă care se respectă are soluție de backup. Iar semnalul necodat al B1 TV se adresează fix firmelor de cablu pentru distribuție (B1 TV este în must carry). Acum ai priceput? :)
  • @s0rin: pentru 2-3 ore nu cred că a fost un dezastru încât să se "complice" cu preluarea de pe satelit. De fapt nici nu au voie să preia semnalul de unde și când vor ei. Nu cred că trebuie explicat de ce și cum. Acum ai priceput? :)

    Articolul e plin de greșeli gramaticale! Chiar nu contează acest aspect??
  • Și ce dacă e vorba de UPC CABLU? Este o defecțiune tehnică la fibra optică așa că se poate lua semnal de pe satelit până la remediere! Pricepi borda ?

Trimite un comentariu