Skip to main content

Firea ameninţă că dă Gazeta Sporturilor în judecată pentru că îi leagă numele de cazul Secureanu. Ce îi răspund jurnaliştii

 
foto: Facebook Catalin Tolontan
foto: Facebook Catalin Tolontan

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, anunţă că “se va apăra în justiţie” dacă numele ei va continua să apară în investigaţiile demarate de echipa Gazetei sporturilor despre Florin Secureanu, fostul manager de la Spitalul Malaxa.

Publicitate

Daca aceasta campanie de vadita incercare de defaimare a mea nu va inceta, imi rezerv dreptul de a ma apara in justitie, le-a scris Gabriela Firea, într-un răspuns postat de Cătălin Tolontan pe pagina personală de Facebook şi ca dar şi, în investigaţia publicată pe Tolo.ro cu titlul “Întîlnire Secureanu – Armeanu, omul lui Firea, înainte de investigaţie. Directorul PSD din Primărie: ”Nu i-am cerut nimic!".

Investigaţia va continua şi vom publica toate numele şi faptele relevante, vorba unui ziar mult mai cunoscut, ‘fără teamă şi fără favoruri’, au raspuns jurnalistii ziarului Gazeta Sporturilor.

Catalin Tolontan a publicat astazi un alt episod al investigatiei despre Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Malaxa, in care apare numele Gabrielei Firea. Aceasta este mentionata in investigatie ca fiind cea care l-a pus in functia de director administrativ al spitalelor subordonate primariei Capitalei pe Eduard Armeanu, “alaturi de care conduce PSD Ilfov”, potrivit articolului de pe Tolo.ro.

Update-ul facut pe investigatia publicata pe blogul Tolo.ro:

“UPDATE. GABRIELA FIREA SE GÎNDEŞTE SĂ NE DEA ÎN JUDECATĂ. Reacţia Primarului General: ‘In legatura cu articolul din gsp.ro, declar urmatoarele: Sunt dezamagita ca cetatean si fost jurnalist, de modul in care poti aduce prejudicii de imagine unei persoane, fara sa o acuzi de nimic concret – pentru ca nici nu imi este imputabil nimic -, dar totusi sa ii amesteci numele in tot felul de presupuse scheme ilegale sau la limita legii.

Nu am nici cea mai vaga legatura cu acestea, dar am un mare pacat: am o pozitie de mare responsabilitate si vizibilitate, prin votul bucurestenilor, iar numele meu este oricum notoriu, motive suficiente pentru a creste tirajul unui ziar sau numarul de accesari pe online, prin simpla invocare a numelui meu, chiar daca acest lucru se face fara probe si la a saptea relatare. Daca aceasta campanie de vadita incercare de defaimare a mea nu va inceta, imi rezerv dreptul de a ma apara in justitie. Gabriela Firea, Primar General al Capitalei’.”

Investigatia completa poate fi citita aici.

Postarea de pe pagina personala de Facebook a lui Catalin Tolontan

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Sa dea in judecata Gazeta, isi pune tot trustul Intact in cap.
  • geo geo
    La fel a picat și Udrea...omul ei de incredere a sustinut ca a cerut bani pentru sefa...Sa vedem ce spune omul de incredere al doamnei Firea. Pentru că unii te pot face doar din vorbe. Ori din declaratii...

Trimite un comentariu

sus