Skip to main content

Membru CNA: Indiferent de rezultatul alegerilor, noi ne-am abandonat misiunea. CNA a dovedit că este o instituţie nefuncţională, ineficientă şi chiar penibilă

 
CNA
CNA

"Nu ne-am făcut treaba ca instituţie". "Nu am făcut nimic în campanie că nu am avut cvorum". "Indiferent de situaţie, noi, CNA, nu ne-am făcut treaba ca instituţie". "CNA a dovedit că este o instituţie nefuncţională, ineficientă şi chiar penibilă".

Publicitate

Declaraţiile dure legate de forul audiovizuale vin chiar din partea unui membru al instituţiei, Dorina Rusu. Au fost făcute chiar în deschiderea şedinţei de astăzi, prima după câteva săptămâni de campanie electorală în care CNA nu s-a întrunit.

Membrul CNA a atras atenţia asupra absenteismului membrilor CNA: nu stiu daca scopul absenteismului a fost protejarea radiodifuzorilor, dar sigur, ASTA E EFECTUL, protejarea radiodifuzorilor care incalca legea.

Dorina Rusu, membru CNA, despre CNA:

În perioada asta eu am vazut la tv diverse incalcari ale legii, pentru care m-am autoasesizat.

Proglema grava e ca noi nu am putut sa facem nimic in campanie, pentru ca nu am avut cvorum.

Cred ca CNA si-a abandonat misiunea pe care o are. Vorbesc despre CNA, pentru ca pana la urma noi suntem CNA.

Nu au lipsit doar de la PSD, asta voiam sa spun. Indiferent de rezultatul alegerilor, noi ne-am abandonat misiunea, noi CNA nu ne-am facut treaba ca institutie.

Au fost in campanie manipulari grosolane pe care nici nu le-am pus in discutie, nu mai vorbesc de sanctionari.

CNA a dovedit ca este o instituţie nefuncţională, ineficientă şi chiar penibilă.

Poate ca nu ne intelegem intre noi, dar impportant e sa venim la serviciu si sa ne facem treaba pentru care suntem platiti. Nu stiu daca scopul absenteismului a fost protejarea radiodifuzorilor, dar sigur, ASTA E EFECTUL, protejarea radiodifuzorilor care incalca legea.

Trebuie sa vorbim si despre cauzele pentru care s-a ajuns aici. De ce Dumnezeu s-a ajuns aici? De ce nu vin oamenii la serviciu, de ce si-au abandonat misiunea? Cred ca e lipsa totala de autoritate. Un presedinte nu are credibilitate, nu are autoritate. Este cercetat penal si asta se rasfrange si asupra institutiei. Si din cauza asta institutia a cazut in derizoriu. Asta e prima cauza si cea mai importanta.

O alta cauza e si legea audiovizualului, care ar trebui schimbata in bine. Probabil ca e perimata si nu mai face fata exigentelor actuale. Ar trebui schimbată, cu contribuţia societăţii civile, a radiodifuzorilot.

Cred ca ar trebui facuta si o schimbare a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a CNA, astfel incat sa existe o posibilitate de sanctiune, care sa nu mai duca la absenteism.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Acela Acela
    Cna= rusine! Mare dreptate are d na Rusu. Cu siguranta absenta CNA din campanie a lasat un gol imens in care cei care au incalcat legea au facut o liniar zi de zi si fara a fi opriti in vreun fel. Ce sa mai spunem de incalcarea voita a legii audiovizualului chiar de catre membrii institutiei care interpreteaza articolele dupa bunul plac, sau mai corect, dupa interesul de partid. Rusine!
  • mihai mihai
    nu am auzit pe nimeni sa refuze salariul sau sa il doneze. de curiozitate: poate afla cineva de ce nu vin la sedinte? au treaba? ce treaba? ce fac in timpul ala?
  • alex2 alex2
    rezolvarea ar fi foarte simpla. nu vin la munca, nu primesc salariu ala mare pentru care nu fac nimic. si dupa cateva absente sa vina concediere.
  • Iuli Iuli
    CNA ar trebui sa contina membrii care nu fac parte din partide, membrii corecti si la munca ZI DE ZI.
  • geo geo
    Are dreptate. Trebuie schimbat Regulamentul astfel încât în locul membrilor titulari ai CNA care nu pot participa la ședințe, din diferite motive, să fie prezenți și să voteze supleanții lor.
  • Adi Adi
    Singura rezolvare se numeste DNA ! Acolo este salvarea acestei institutii care a avut un rol imens in rezultatul alegerilor.

Trimite un comentariu

sus