Skip to main content

PRESA DE AZI. Numele lui Hagi, în Football Leaks, cea mai mare scurgere de informaţii din sport. GSP: Hagi Leaks

 
PRESA DE AZI. Numele lui Hagi, în Football Leaks, cea mai mare scurgere de informaţii din sport. GSP: Hagi Leaks

Football Leaks. Gazeta Sporturilor, printre puţinele publicaţii care au acces la Football Leaks, cea mai mare scurgere de documente pe zona de fotbal din istoria sportului mondial. Un scandal în care apar nume cu greutate, la nivel internaţional, precum Cristiano Ronaldo, Neymar da Silva jr. sau James Rodriguez, dar şi români.

Publicitate

Gazeta publică astăzi, sub semnătura lui Costin Ştucan, primul episod- Hagi Leaks, schema financiară a lui Gheorghe Hagi, în urma transferului fictiv al fotbalistului Cristian Manea, fost junior la Academia “regelui”, la o echipă de fotbal din Cipru.

„În vara lui 2014, patronul Academiei l-a vândut în secret pe Cristian Manea în Cipru. Din banii încasaţi, un milion de euro au plecat din conturile BRD într-un offshore din Malta”, scrie Ştiucan în deschiderea Gazetei de azi.

Materialul publicat azi de Costin Ştucan face parte din investigaţiile demarate de consorţiul European Investigative Collaborations, format din 60 de jurnalişti, în cele 18.6 milioane de documente din Football Leaks care au ajuns în redacţia Der Spiegel în urmă cu şapte luni.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

România liberă: „Penalii cu liberă trecere la Cotroceni”

Potrivit RL, “deşi a anunţat că nu vrea să vadă penalii la recepţia de Ziua Naţională, preşedintele Klaus Iohannis este obligat de lege să îi invite pe toţi cei care deţin Steaua României, inclusiv condamnaţi precum Năstase sau Mitrea”.

Adevărul: „Inedit: Nicu Ceauşescu a fost şi pilot de avion”

„Un fost pilot militar a relatat, pentru ‘Adevărul’, un episod mai puţin cunoscut din viaţa lui Nicu Ceauşescu: perioada în care a făcut armata la Boboc, judeţul Buzău, şi şi-a luat brevet de pilot.”

Evenimentul zilei: „Cum l-a executat pe Gabriel Berca mafia transpărtinică din DNA”

Libertatea: “A încheiat concertul în lacrimi”

“Leo Iorga, lecţie sfâşietoare de recunoştinţă. Deşi boala cruntă cu care luptă deja de cinci ani i-a răpit bucuria de a sta mândru, în picioare, în faţa fanilor săi, sâmbătă seară, solistul de la Compact şi-a exprimat respectul faţă de ei într-o manieră cutremurătoare”, scrie azi Libertatea.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus