Skip to main content

Puțin a durat. CNA nu a mai reușit să facă ședința programată astăzi, din cauza unor absenți nemotivați

 
Puțin a durat. CNA nu a mai reușit să facă ședința programată astăzi, din cauza unor absenți nemotivați
CNA

Au început în forță, dar nu au mai continuat. Şedinţa extraordinară a Consiliului Naţional al Audiovizualului, în care urma să se discute modificarea Codului de reglementare în audiovizual, s-a amânat din lipsa de cvorum.

Publicitate

Deși, ieri, 10 membri din 11 au votat pentru ca această ședință să fie susținută. Astăzi, însă, surpriză. Doar șase membri au apărut la ședință, în condițiile în care este nevoie de minimum opt pentru ca cvorumul să fie întrunit. 

Cei prezenţi au fost Radu Herjeu (cel care urma să conducă ședința), Laura Georgescu, Dorina Rusu, Monica Gubernat, Gabriel Tufeanu şi Orsolya Eva Borsos.

Au lipsit Florin Gabrea - care a anunţat de ieri că nu poate fi prezent, însă a votat pentru susţinerea şedinţei, Valentin Jucan, Viorel Vasile Buda - singurul care s-a abţinut de la votul de ieri, invocând imposibilitatea de a fi prezent, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea.

Potrivit procesului verbal ce constata amânarea ședinței, niciunul dintre cei absenți nu au depus vreo cerere de concediu. 

Radu Herjeu a anunţat că va propune reluarea şedinţei pentru miercuri, 21 decembrie, în condiţiile în care vor avea loc şedinţe săptămâna viitoare. În caz contrar, cel mai probabil aceasta va avea loc în luna ianuarie.

Redăm din procesul verbal întocmit în aceasta dimineaţa la propunerea lui Radu Herjeu, pentru constatarea amânării şedinţei din lipsă de cvorum:

Azi, 14 decembrie, a fost convocată şedinţa extraordinară a Consiliului în baza votului dat de membrii Consiliului în data de 13 decembrie.

Preşedinte de şedinţă a constatat prezenţa următorilor membri: Laura Georgescu, Dorina Rusu, Monica Gubernat, Gabriel Tufeanu, Orsolya Eva Borsos, Radu Herjeu şi absenţa membrilor: Florin Gabrea, Valentin Jucan, Viorel Vasile Buda, Răsvan Popescu, Radu Călin Cristea.

La cancelaria preşedintelui nu a fost înregistrată nicio cerere de concediu pentru ziua de astăzi. În aceste condiţii, constatându-se imposibilitatea întrunirii cvorumului, şedinta nu a avut loc.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

  • Jucane, lasă-ne dacă ești prea obosit ori ai alte ocupații mai importante...la fel și Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea. Dacă nu sunteți în stare să mergeți la serviciu măcar în zilele în care au loc ședințe, plecați și lăsați locul altora mai capabili decât voi...eventual care au timp și pentru activitatea CNA.

Trimite un comentariu