Skip to main content

SEZONUL SĂRBĂTORILOR la TV. Grila TVR 1 de Crăciun. Concert Andrea Bocceli, programe cu colinde, iar Celentano, invitat la emisiunea lui Dinescu

 
SEZONUL SĂRBĂTORILOR la TV. Grila TVR 1 de Crăciun. Concert Andrea Bocceli, programe cu colinde, iar Celentano, invitat la emisiunea lui Dinescu

TVR 1 a pregătit pentu zilele de sărbători emnisiuni cu colinde de Crăciun, o serie de reportaje despre românii plecaţi la muncă în străinătate sub titlul Unde-i acasă, în timp ce invitatul lui Dinescu la Politică şi delicateţuri va fi actorul Adrian Văncică, interpretul lui Celentano din Las Fierbinţi.

Publicitate

Paginademedia prezintă în continuare programele de Crăciun din grila TVR 1:

TVR 1

Sâmbătă, 24 decembrie Concerte de colinde, de la 10.30: Colinde tradiţional de Crăciun. Începe cu Madrugalul care interpretează colinde de peste 50 de ani, neîntrerupt.

De la 12.30 urmează Colinde transilvane, concert susţinut de Ioan Bocşa şi Ansamblul de Muzică Tradiţională Românească „Icoane”, al Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj Napoca.

De la ora 21.00, timp de două ore,urmează o ediţia specială Tezaur folcloric, transmisă de TVR 1, în seara de Ajun, cu interpreţi din Bihor, Bistriţa Năsăud, grupuri din Maramureş şi Ilfov.

În seara de Ajun, de la 23.00, la TVR 1 şi TVR+, Irina Păcurariu va găzdui o emisiune specială Unde-i acasă?, o avanpremieră a proiectului mai amplu cu acelaşi titlu, serie de reportaje, ce urmează a fi difuzate la TVRi şi TVR 1.

25 Decembrie,

Crăciunul începe la TVR 1 cu o ediţie specială Universul credinţei, de la ora 9.00.
Celentano, oaspete în bucătăria lui Mircea Dinescu. Actorul Adrian Văncică este invitat la ediţia de sărbătoare Politică şi delicateţuri, pe 25 decembrie, de la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, actorul care îl interpretează pe Celentano din serialul Las Fierbinţi pune în practică, împreună cu masterchef Dinescu, două reţete de sezon: lebăr şi caltaboşi. Cum ne-a obişnuit, Mircea Dinescu dă o notă personală bucatelor şi curajos, adaugă, în compozitia caltaboşului şi a lebărului, prune uscate, condimente alese pe sprânceană şi carne adusă de la Cetate. Şi evident, nu renunţă la portocală, al cărei suc îl pune în apa în care fierbe lebărul.

De la ora 19.00 postul va difuza integral emisiunea Unde-i acasă? Filmate în comunităţi de români din diverse ţări europene - Italia, Portugalia, Germania, Suedia – reportajele Irinei Păcurariu spun poveştile românilor din afara ţării, puse în oglindă cu poveştile celor rămaşi în România. Filmele aduc în prim plan mai ales copii care au trecut sau sunt încă parte din experienţa exilului în masă, pe care îl practică românii plecaţi la muncă în străinătate. Emisiunea Unde-i acasă? se redifuzează pe 25 decembrie, de ora 19.00, la TVR 1 şi TVR+.

De la 21.50 la O dată-n viaţă, „Fantasticii” se întrec cu „Faimoşii”, într-o ediţie de sărbătoare a emisiunii ce face parte din seria întâlnirilor „TVR60”. Două echipe de mari artişti vor cânta muzică uşoară, populară şi vor dansa, totul într-o competiţie muzicală. O dată-n viaţă poate de la ora 21.10, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

„Fantasticii” din platoul emisiunii sunt Ionuţ Fulea, Andreea Voica, Mariana Deac şi Niculina Stoican, iar „Faimoşii” care le ţin piept sunt Dinu Iancu Sălăjanu, Mariana Ionescu Căpitanescu, Steliana Sima şi Viorica Macovei. Fiecare dintre cei opt invitaţi e hotărât să cucerească publicul prin câte un duet pe care îl va susţine împreună cu o vedetă a muzicii pop: Elena Gheorghe, Alina Sorescu, Lora, Alexandra Ungureanu, Cezar Ouatu, Daniel Iordăchioaie, Ionuţ Ungureanu şi Ianna. Alături de ei, invitaţii speciali de Crăciun la O dată-n viaţă sunt preotul Cristian Pomohaci şi tenorul Teodor Ilincăi.

26 Decembrie - Concert Andrea Bocelli: Cinema

A doua zi de Crăciun, TVR 1 difuzează un concert susţinut de Andrea Bocelli la Dolby Theatre în 2015. Concertul va fi difuzat de TVR 1 luni, 26 decembrie, de la 21.10.

GALERIE FOTO. Crăciun la TVR

Citeşte şi:

SEZONUL SĂRBĂTORILOR la TV. TVR 2 de Crăciun, cu Veronica şi Pisicile aristocrate

SEZONUL SĂRBĂTORILOR la TV. Grila TVR 1 de Crăciun. Concert Andrea Bocceli, programe cu colinde, iar Celentano, invitat la emisiunea lui Dinescu

SEZONUL SĂRBĂTORILOR. Programe de Crăciun şi Anul Nou la Antena 1: Crăciunul e Brenciu, Revelionul e Negru

Programe de Crăciun şi anul nou la Pro TV. Două ediţii speciale de Jocuri de celebritate

SEZONUL SĂRBĂTORILOR la TV. Antena 3 filme de Crăciun. Plus două concerte: Tudor Gheorghe şi Fuego

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Allex Allex
    Chiar este un program bun. Bravo TVR!
  • mile mile
    livia, asta este , psd a castigat , dar trebuie facute programe scumpe
  • livia pila livia pila
    Bun pe gustul tau. M-am saturat si de Dinescu si de Las Fierbinti. Faptul ca trebuie invitata vedeta altei Televiziuni arata ce rau am ajuns. De ai nostri, de cei buni, desigur, nu are grija nimeni. Sunt marginalizati. Nu li se dau emisiuni. In schimb se lafaie *** Zeicescu, Cristache, Enache- Catena, sotul Iulianei Marciuc, Gainusa si alte rebuturi. Asta e managementul catastrofal al numitei Radu irina.
  • mile mile
    e un program bun, dar livia daca vrei manele ai unde sa te uiti
  • livia pila livia pila
    Iar nu se va uita la noi nimeni. Numai vechituri, numai rebuturi. Mai bine se difuza in direct un concurs de ortografie in care sa scrie un text dupa dictare cu patru candidati- Cristian Zgabercea, Emma Zeicescu, Ionut Cristache- Sarmaluta si Adi Bucur. Examinator- Irina Radu. Va garantez ca v-ati fi spart de ris.

Trimite un comentariu

sus