Skip to main content

SHARED NEWS. Sevil Shhaideh, noul premier propus de Dragnea, omul zilei de ieri pe reţelele sociale. Sebastian Ghiţă, căutat şi de internauţi

 
SHARED NEWS. Sevil Shhaideh, noul premier propus de Dragnea, omul zilei de ieri pe reţelele sociale. Sebastian Ghiţă, căutat şi de internauţi

Propunerea pe care şeful PSD, Liviu Dragnea, a făcut-o ieri, pentru funcţia de prim-ministru a surprins pe toată lumea. Ştirile despre propunerea lui Dragnea au curs ieri în valuri pe reţelele sociale. Cea mai mare curiozitate a internauţilor? Cine este Sevil Shhaideh.

Publicitate

Trei ştiri din topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri au scris despre acest subiect. Cumulat, au adunat peste 8.000 de like-uri şi share-uri.

Nici dispariţia fostului deputat Sebastian Ghiţă nu a trecut neobservată. Peste 1.300 de aprecieri şi distribuiri a avut ştirea care, cu acest subiect, a prins top cinci "most shared news articles" de ieri.

Articolul publicat ieri pe platforma Digi24.ro, cu titlul “Cine este Sevil Shhaideh, propunerea de prim-ministru”, a adunat aproape 3.500 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

"Sevil Shaaideh a fost numită mai 2015 ministru al Dezvoltării, în guvernul Ponta. Ea a lucrat aproape două decenii la Consiliul Judeţean Constanţa.

După 2004, s-a apropiat atât de Nicuşor Constantinescu, cât şi de Liviu Dragnea. În 2012, a fost numită secretar de stat. Sevil Shhaideh s-a angajat la Consiliul Judeţean Constanţa în 1993. A fost, până în 2007, directorul departamentului de Sisteme Informatice din cadrul instituţiei.

Apoi, între 2007-2012, a ocupat funcţia de şef al Direcţiei Generale de Proiecte. În aceeaşi perioadă, a fost şi coordonator al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România. Din această calitate a început colaborarea cu Liviu Dragnea.

Din 2012, după căderea guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, Sevil Shhaideh s-a mutat la Ministerul Dezvoltării."

În topul celor mai apreciate şi distribuite cinci articole publicate ieri pe site-urile de ştiri au intrat materiale de pe platformele Digi24.ro, Profit.ro şi HotNews.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Digi24.ro, “Cine este Sevil Shhaideh, propunerea de prim-ministru”

- 3.459 likes & shares;

2. Profit.ro, “Fosta perlă a litoralului a fost cumpărată de cel mai mare investitor în turismul de la mare”, de Liviu Iancu

- 2.926 likes & shares;

3. Hotnews.ro, “Dragnea, nervos cand a fost intrebat de ce numeste un premier care nu e etnic roman, desi il criticase pe Ciolos ca poarta numele Julien”, de G.S.

- 2.861 likes & shares;

4. Digi24.ro, “Nicuşor Dan: Propunerea de premier a PSD, inacceptabilă”

- 1.861 likes & shares;

5. Hotnews.ro, “DNA Ploiesti a emis mandat de aducere pe numele lui Sebastian Ghita, dar fostul deputat nu a fost gasit”, de Catalin Stavri

- 1.315 likes & shares.

Facebrands logo

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus