Skip to main content

Dacian Cioloş, viral pe reţelele sociale a doua zi la rând. Mii de share-uri din ştiri şi opinii despre premier

 
foto: Vice.com
foto: Vice.com

THE DAY AFTER ANTENA 3. Cioloş a dominat clasamentele din social media a doua zi la rând, după ce şi ieri materialele despre confruntarea dintre premier şi Mihai Gâdea s-au distribuit şi comentat de zeci de mii de ori.

Publicitate

Este a doua zi consecutivă cu Dacian Cioloş subiect principal în articolele de ştiri şi din blogosferă cu cele mai multe like-uri şi share-uri. Despre topurile de ieri, aici.

SHARED NEWS.Trei materiale de pe site-urile de ştiri, care au scris despre reacţiile din jurul prezenţei lui Cioloş la Antena 3, au intrat în topul celor mai apreciate şi distribuite cinci articole. Acestea au adunat, cumulat, aproape 10.000 de like-uri şi share-uri.

Articolul publicat ieri pe site-ul de ştiri Adevărul.ro, cu titlul “Borc, după emisiunea cu Cioloş: Jos pălăria, nu ştiu câţi din oamenii oneşti pot să treacă prin astfel de încercări”, a adunat peste 4.000 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Materialul este primul în topul ştirilor publicate ieri pe platformele de ştiri.

Din articol:

“Vicepremierul Costin Borc a comentat, marţi, pe Facebook, emisiunea la care a participat Dacian Cioloş la Antena 3, lăudând prestaţia lui şi spunând că nu ştie cât dintre oamenii ‘oneşti şi curaţi’ ar putea să treacă prin astfel de încercări, referindu-se la comentariile jurnalistului Mihai Gâdea.

‘Mă uit la Antena 3 şi mă întreb câtă răbadare poate să aibă Dacian Cioloş în faţa avalanşei de minciuni, de jigniri şi de lipsă de respect a lui Gâdea, Ursu şi compania. Jos pălaria în fata premierului, nu ştiu câţi din oamenii oneşti şi curaţi pot să treacă prin astfel de încercări’, a scris Costin Borc.”

În topul celor mai apreciate şi distribuite cinci articole publicate ieri pe site-urile de ştiri au intrat materiale de pe platformale Adevarul.ro, HotNews.ro şi Digi24.ro.

BLOGOSFERĂ. Două materiale de opinie publicate ieri pe bloguri au ca subiect confruntarea dintre Dacian Cioloş şi Mihai Gâdea. Împreună au adunat peste 6.000 de aprecieri şi distribuiri.

Articolul postat ieri pe Blogurile Adevărul, cu titlul “Lecţia lui Cioloş din marţea neagră a Antenei 3”, a fost cel mai apreciat şi distribuit material din blogosferă, cu peste 4.800 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

“Marţi, superstiţioasa Antenă a dat de bucluc. De-un mare ghinion. Tocmai începusem să obosesc să mă întreb cum se combat eficient falsificări propagandistice monumentale răspândite de televiziuni şi siteuri apropiate de PSD, ALDE şi Putin, de felul minciunii potrivit căreia Cioloş ar fi, chipurile, „fiul lui Soroş”. Ori, plăsmuieli de-o insolenţă similară, potrivit cărora guvernul ar „vinde Portul C-ţa”, ar „tăia” pasămite „salariile” şi „banii veteranilor”.

Tocmai atunci minunea s-a produs. Cioloş a coborât la luptă, în arenă. S-a uns cu nămol, s-a umplut de noroi, s-a bălăcărit în troacă s-a vânzolit în mlaştină. Paradoxal, a ieşit din ea mai alb ca neaua. Asta, când nu mai nădăjduiam să descopăr mâini curate în murdarul joc politic românesc.”

Topul celor mai apreciate şi distribuite articole de opinie publicate ieri în blogosferă, completat de materiale de pe Biziday.ro, Zoso.ro şi Tolo.ro.

Menţiune importantă: topurile includ, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri şi în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

Ştiri

1. Adevarul.ro, “Borc, după emisiunea cu Cioloş: Jos pălăria, nu ştiu câţi din oamenii oneşti pot să treacă prin astfel de încercări”, de Sebastian Zachmann

- 4.102 like-uri & share-uri;

2. Hotnews.ro, “Mircea Badea, atac suburban la Ciolos: "Astept sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru”, de I.B

- 3.426 like-uri & share-uri;

3. Hotnews.ro, “Apel emotionant al supravietuitorilor de la Colectiv pentru mersul la vot/ "Noi am supravietuit la Colectiv si avem o rugaminte”, de Ionuţ Baiaş

- 3.403 like-uri & share-uri;

4. Hotnews.ro, “Dacian Ciolos: Gluma asta cu Soros miroase a prostie crasa, au impresia ca pot sa-i prosteasca pe oameni cu aberatii”, de R.M

- 2.213 like-uri & share-uri;

5. Digi24.ro, “Politico | Marian Godină, pe aceeaşi listă cu Erdogan şi Soros”

- 2.038 like-uri & share-uri.

Blogosferă

1. Blogurile Adevărul, “Lecţia lui Cioloş din marţea neagră a Antenei 3”, de Deutsche Welle

- 4.831 like-uri & share-uri;

2. Blogurile Adevărul, “Mergeţi la vot măcar ca să le faceţi în ciudă...”, de Liviu Avram

- 3.374 like-uri & share-uri;

3. Biziday.ro, “Chiar nu vrea nimeni voturile celor mai activi dintre români?”

- 2.933 like-uri & share-uri;

4. Zoso.ro, “Cioloş a şters pe jos cu un Gâdea nărăvaş…”

- 1.526 like-uri & share-uri;

5. Tolo.ro, “Conferenţiarul Doctor” Secureanu nu dă cu anii pe la Universitatea Titu Maiorescu, unde “predă” Genetică! Atunci când studentele s-au revoltat le-a spus: “Poate vă treziţi cu nişte ţigani la uşă!”

- 720 like-uri & share-uri.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus