Skip to main content

TVR 60, Ziua Porţilor Deschise: Mergi la TVR şi te filmezi pe chroma. Plus întâlniri cu vedetele şi o expoziţie

 
protest tvr, mediafax Octavian Ganea
protest tvr, mediafax Octavian Ganea

Ziua porţilor deschise, sâmbătă, la TVR. Postul public împlineşte 60 de ani. Ce pot vedea vizitatorii, care vor acces gratuit în Televiziunea Română?

Publicitate

Pe lângă expoziţie şi întâlniri cu vedetele, cei care vin la TVR sâmbătă se pot filma într-un studio chroma, cu un decor în spate.

La expoziţie vor fi prezentate aparatură, materiale foto şi video, costume, un spaţiu dedicat Revoluţiei de la 1989, studiouri interactive şi un cinematograf.

Spaţiile interactive vor reproduce atmosfera studiourilor de producţie moderne, prin posibilitatea de realizare a unor flash interviuri, jocuri de lumini, de face fotografii în decorurile emisiunilor şi de a interacţiona cu vedetele TVR.

Cinematograful va reda proiecţii ale unor producţii româneşti precum “Toate pânzele sus”, “Gloria nu cântă” sau “Pistruiatul”.

Accesul la expoziţie se va face prin intrarea din strada Ermil Pangrati nr. 8-10. Sâmbătă, de Ziua Porţilor deschise, accesul se va face între orele 10.00-17.00, doar pe baza actului de identitate. Grupuri de vizitatori se vor forma din jumătate în jumătate de oră, în acest interval orar.

După Ziua porţilor deschise de sâmbătă, 17 decembrie, expoziţia va putea fi vizitată în continuare, tot în grupuri organizate, în perioada 19 decembrie-13 ianuarie, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jercan Julieta Florentina Jercan Julieta Florentina
    Buna ziua si La Multi Ani!
    As vrea sa aflu cum fac o programare pentru a vizita TVR vineri 13 ianuarie. undeva in jurul orei 15,30. Am un grup de aproximativ 50 de persoane - elevi de liceu clasa a 12-a, a 10-a, a 9-a si de gimnaziu. Astept un raspuns la adresa de mail: [email protected]. Multumesc anticipat!
  • Mircea Badea Mircea Badea
    Pacat ca unii dintre noi nu gasesc altceva mai bun de facut decat sa posteze comentarii rautacioase (cati anisori ai tu, draga Livia? Si Pilele ale cui sunt, ale lu' taticu'?).
    E adevarat ca am fost greu incercati de soarta in ultimele decenii si nu toti am reusit sa depasim varsta mitocaniei; dar mai avem timp sa evoluam.
    Multi inainte, draga Livia!
    Iti ureaza campionul mitocaniei romanesti,
    Mircea Badea.
  • johhny bravo johhny bravo
    Cinematograful sa dea si alte productii TVR, precum:
    https://www.youtube.com/watch?v=5tVwJCjdG3E
  • livia pila livia pila
    L-ai uitat pe mircea radu bre.
  • Livia Pila Livia Pila
    Care vedete? Cristache Sarmaluta , Zeicescu Ferentari, Adrian Enache Catena, Almășan și Marciuc Muzeu?

Trimite un comentariu

sus