Skip to main content

Nu mai sunt păcătoși. Un show păcătos dispare de la Antena 1. Capatos va avea un nou format din ianuarie

 
Nu mai sunt păcătoși. Un show păcătos dispare de la Antena 1. Capatos va avea un nou format din ianuarie

„Este ultima seară de Un show păcătos din istroia acestei emisiuni”, a spus Dan Capatos în ediția de aseară a emisiunii sale. Realizatorul TV a anunțat că din ianuarie va reveni cu un nou format de late night show. Emisiunea va avea un nou nume și un alt decor, ce va fi la Teatrul Excelsior, unde se filmează și Acces Direct. 

„Nu spun vorbe mari când afirm că show-ul a revoluționat industria de divertisment de la această oră - a late night-urilor, poftim - tocmai pentru că a fost atipic. Și cei care ne urmăresc de 18 sezoane știu despre ce vorbesc.”, a mai adăugat Capatos în ediția de aseară, ce încheie al nouălea an de emisiune. 

Publicitate

Echipa rămâne neschimbată, a mai spus el și, cel mai probabil, noua emisiune va reveni pe 9 ianuarie sau pe 15, dacă studioul nu va fi gata. 

Ce a spus Capatos la ultima ediție Un show păcătos:

„Este ultima seară de Un show păcătos din istroia acestei emisiuni. Practic, această poveste care a început acum nouă ani se termină în această seară. Asta nu înseamnă că noi nu vom merge mai departe, însă, ca de fiecare dată în astfel de momente, există o stare specială mai ales pentru cel care a creat un brand, pentru că Un show păcătos este un brand creat de la zero pe piața show-urilor de divertisment.

Nu a copiat nimic, ba din contră, nu spun vorbe mari când afirm că a revoluționat industria de divertisment de la această oră - a late night-urilor, poftim - tocmai pentru că a fost atipic. Și cei care ne urmăresc de 18 sezoane știu despre ce vorbesc.

Practic, din ianuarie, această emisiune revine sub o altă formă. Sau, mă rog, spiritul acestei emisiuni se va întoarce, însă Un show păcătos își oprește aventura în această seară.

Este o decizie gândită. Practic, Un show păcătos dispare în culmea gloriei, în momentul în care domină piața. Așa a făcut-o de la primul sezon. Este show-ul care a înlăturat de pe piață orice fel de concurență și, dacă vă aduceți aminte, ne-am luptat cu Dan Diaconescu, cu Luis Lazarus, cu Artene la Cancan TV și apoi toate show-urile care au urmat și a ieșit întotdeauna campion datorită dumneavoastră.

Probabil, cu noua casă pe care o vom primi din ianuarie, această echipă va arăta poate îmbunătățită, poate mărită, acum se definitivează toate detaliile noului late night show al Antenei 1, care va intra în casele dumneavoastră din ianuarie.  

Cred că aventura va începe pe 9 ianuarie, dacă va fi studioul gata. Dacă nu, pe 15. Dar depunem toate eforturile să revenim cu noul nostru produs din 9 ianuarie. ”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @ARD: mai, dobrogea, nu te imbata cu apa rece. Stii si tu ca va reveni cu alt format si o sa va joace in picioare, ca si pana acum. N-o mai arde pretios ca esti vai mama ta. Suntem colegi si stim foarte bine ce parere au sefii nostri despre "performantele" voastre.
  • @Adi, un sezon este septembrie-Craciun, alt sezon e ianuarie-iulie, 9 ani la Antena ar veni 18 sezoane..
  • ProTv va face "Dancing with the stars", insa cel mai probabil va adapta putin formatul. Mai mult ca sigur emisiunea se va regasii in grila de toamna de anul viitor. Primavara aceasta vom vedea Romanii au Talent, Vocea Jr, Masterchef si Ferma Vedetelor. Iar in toamna 2017, Dancing with the stars si poate SNL, cu Florin Calinescu.
  • Am reușit performanța de a nu viziona nici măcar o dată această emisiune de prost gust , le urez să se întâmple ce i sa întâmplat lui DD :)))) *** !!
  • Nici eu nu ma uit la emisiune. Dar ma uit la audiente si de o buna perioada de timp Kanal D este peste Capatos. Si de unde 18 sezoane ??? Capatos e de 20 de ani la Antena ? Nu stiam.

Trimite un comentariu