Skip to main content

Ziua lui Cioloş în social media: zeci de mii de share-uri pentru "mocirlă" dar şi pentru ancheta lui Lucian Mîndruţă

 
Ziua lui Cioloş în social media: zeci de mii de share-uri pentru "mocirlă" dar şi pentru ancheta lui Lucian Mîndruţă

VIRAL. A fost ziua cioloş pe social media. Dacian Cioloş, cel mai căutat personaj de ieri pe reţelele sociale. Cele două situaţii care au atras atenţia opiniei publice asupra premierului, respectiv declaraţia despre “mocirla” de la Antena 3, dar şi ştirea falsă în care s-a scris că Cioloş ar fi “fiul nelegitim al lui Soroş”, au aprins reţelele sociale.

Publicitate

Cea mai share-uită ştire a fost declaraţia lui Cioloş despre "mocirla" de la Antena 3. Cea mai comentată pagină politică a fost pagina premierului. Iar cel mai share-uit material din blogosferă a fost articolul lui Lucian Mîndruţă care încerca să desluşească misterul propagării unei dezinformări: premierul, fiul lui Soroş.

Ştirile cu premierul, opiniile de pe bloguri dar şi live-ul de la conferinţa organizată de Grupul de Dialog Social (GDS), la care a fost ieri prezent, postat pe pagina sa personală de Facebook, au strâns, cumulat, peste 20.000 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

SHARED NEWS. Cele mai distribuite cinci ştiri au fost cu "mocirla"

Declaraţia lui Cioloş despre Antena 3, din cadrul evenimentului organizat de GDS, subiectul principal în toate cele cinci ştiri din topul celor mai distribuite şi apreciate de internauţi.

Cele cinci materiale din top adună peste 15.000 de like-uri şi share-uri pe Facebook.

Afirmaţiile lui Dacian Cioloş, despre Antena 3:

"Eu sunt agronom la bază şi am învăţat că sunt anumite plante care cresc în mocirlă şi că nu poţi să îţi faci meseria corect dacă nu ai curajul să şi cobori câteodată în mocirlă. Sigur, îţi iei cizme de cauciuc, ca să nu te murdăreşti complet sau faci un duş după aceea", a spus ieri Dacian Cioloş la evenimentul organizat de Grupul de Dialog Social.

Articolul publicat ieri pe platforma de ştiri Digi24, cu titlul “Cioloş despre prezenţa sa la A3: Trebuie să cobori şi în mocirlă, chiar dacă îţi trebuie cizme şi să faci duş”, a adunat peste 7.200 de like-uri şi share-uri, potrivit monitorizării Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

Premierul Dacian Cioloş spune că va merge în studiourile Antena 3 pentru a-i informa şi pe telespectatorii acestui post, care altfel nu ar avea acces la punctul său de vedere, făcând o paralelă cu meseria sa de agronom, în care uneori trebuie să "cobori în mocirlă" pentru a-ţi face treaba corect, chiar dacă trebuie să-ţi pui cizme de cauciuc şi apoi să faci un duş.

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole, publicate ieri pe platformele de ştiri au, au mai intrat materiale de pe site-urile HotNews.ro, Adevarul.ro şi Romanialibera.ro. Toate au preluat declaraţiile premierului despre Antena 3.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

COMMENTED. Cioloş, cel mai comentat politician

  • Postarea de ieri de pe pagina personală a lui Dacian Cioloş, unde s-a transmis live dezbaterea organizată de GDS, a fost cea mai comentată de pe Facebook din categoria politic, cu 1.700 de comentarii, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

  • Dan Cioloş, subiect şi pentru cel mai apreciat şi distribuit articol de opinie din blogosferă. Lucian Mîndruţă a publicat ieri pe blogul personal o mini-investigaţie despre ştirea falsă care îl prezenta pe Cioloş drept “fiul nelegitim al lui Soroş”, lansată ieri pe reţelele sociale.

BLOGOSFERĂ. Lucian Mîndruţă şi misterul "ştirii" Cioloş, fiul lui Soroş

Materialul publicat ieri pe blogul Lucianmindruta.ro, cu titlul “Unde duc firele stirii false cu „Ciolos, fiul lui Soros”, a adunat peste 2.500 de aprecieri şi distribuiri pe Facebook, potrivit monitorizării Facebrands PRO.

A fost cel mai distribuit material din blogosferă.

Din material:

Pagina exclusiv24.ro sta pe un server pe nume maseraticonstruct.ro. Site-ul e proprietatea unei firme in faliment care apartine unor frati din Gorj. Unul dintre ei, Dian, e in acelasi timp condamnat cu suspendare si candidat la Parlament din partea ALDE. Si toate astea sunt, desigur, coincidente.

Cele mai apreciate şi distribuite materiale publicate ieri pe site-urile de ştiri şi în blogosferă, şi cele mai comentate postări de pe Facebook, în categoria politică, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

Ştiri

1. Digi24.ro, “Cioloş despre prezenţa sa la A3: Trebuie să cobori şi în mocirlă, chiar dacă îţi trebuie cizme şi să faci duş”

- 7.251 like-uri & share-uri;

2. Hotnews.ro, “Cum l-a infruntat Dacian Ciolos pe Mihai Gadea pe tema "mocirlei" de la Antena 3: Au fost multe situatii in care la Antena 3 s-au spus minciuni despre mine si Guvernul meu. Nu critica ma deranjeaza, ci minciuna”

– 3.649 like-uri & share-uri;

3. Adevarul.ro, “Dacian Cioloş, la Antena 3: Au fost multe situaţii în care s-au spus minciuni despre Guvern. Nu mă deranjează critica, mă deranjează minciuna”, de Mădălina Mihalache

- 2.922 like-uri & share-uri;

4. Hotnews.ro, “Dacian Ciolos explica de ce a acceptat sa participe la emisiunea lui Mihai Gadea: Ca sa-ti faci meseria corect, uneori trebuie sa ai curajul sa cobori in mocirla”, de Alina Neagu

- 2.394 like-uri & share-uri

5. Romanialibera.ro, “Dacian Cioloş, despre participarea la emisiunea Sinteza Zilei: Uneori trebuie să cobori în mocirlă. Sigur, îţi iei cizme de cauciuc şi faci un duş după”, de Iulia Iancu

- 2.073 like-uri & share-uri.

Blogosferă

1. Lucianmindruta.com, “Unde duc firele stirii false cu „Ciolos, fiul lui Soros”, de Sorin Istrate şi Lucian Mîndruţă

- 2.537 like-uri & share-uri;

2. Blogurile Adevărul, “Elena Udrea, o femeie cât 10 bărbaţi penali. Aşa, ca Ghiţă şi ca Dragnea”, de Ramona Ursu

- 2.206 like-uri & share-uri;

3. Tolo.ro, “SECUREANU S-A PUS PE STATUIA LUI EMINESCU, I-A URAT ”CRĂCIUN FERICIT!” LUI SENECA ŞI VREA SĂ-ŞI CUMPERE APARTAMENTUL RAPPS ÎN NUMELE LUI ”CONSTANTIN BRÂNCUŞI”

- 677 like-uri & share-uri;

4. Adelaparvu.com, “Crezi că brazii artificiali sunt eco?”

- 433 like-uri & share-uri;

5. Simonatache.ro, “Ana şi copiii sunt de 10 ani împreună şi asta e o mare victorie”

- 249 like-uri & share-uri.

Top commented

Pagina oficială Dacian Cioloş - 1.700 de comentarii

Pagina oficială Traian Băsescu - 508 comentarii

Pagina oficială Călin Popescu Tăriceanu - 484 comentarii

Pagina oficială Gabriela Firea - 349 comentarii

Pagina oficială Manuel Costescu - 237 comentarii

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus