Skip to main content

Antena 1 se pregăteşte pentru sezonul trei al emisiunii Insula iubirii

 
Antena 1 se pregăteşte pentru sezonul trei al emisiunii Insula iubirii

Filmările pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii Insula iubirii au început zilele acestea în Thailanda. Toate pregătirile vor dura o lună de zile, anunţă postul într-un comunicat.

Publicitate

O echipă a emisiunii a ajuns deja în Thailanda unde a amplasat camerele de supraveghere, a amenajat resorturile şi a stabilit locaţiile de filmare şi a locurilor în care concurenţii vor merge la întâlniri.

În curând vor ajunge şi concurenţii în Thailanda, dar şi ispitele. Grupurile vor sosi pe rând, fără să se vadă în prealabil, spun reprezentanţii postului.

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula iubirii:

„Am ajuns în Thailanda cu prima parte a echipei şi ne ocupăm acum de amenjarea resorturilor şi a detaliilor de filmare astfel încât atunci când vin concurenţii noştri să fie totul pregătit. Abia aştept să văd ce se va întâmpla în cel de-a treilea sezon, cum vor evolua poveştile, mai ales după experienţele din primele două. De fiecare dată lucrurile devin mai neaşteptate decât poţi crede la prima vedere şi sunt convins că şi de data aceasta vom avea surprize.”

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Denisa Denisa
  cand incepe??????
 • sgiu sgiu
  Iar începe aceasta porcărie?!
 • Allex Allex
  Acum eu inteleg ca poate emisiunea nu merge, dar nu se poate numai cu filme..
 • mile mile
  iuli, pt ca doar comercialul conteaza s i publicitarii prefera emisiunile si nu filmele , chiar cu rating mai mic
 • Iuli Iuli
  Nu inteleg de ce mai fac un sezon dupa ce au fost pe 3-4 cu aceasta emisiune... Mai bine era un film din 2016 in loc de acest "reality"
 • mile mile
  bravo lor , nu ca altii , fac un sezon si se *** pe ei
 • ThaiMile ThaiMile
  Iar e Fake-ul Iubirii , emisiune filmata intr-un orasel din Thailanda (Hua Hin , un fel de Eforie) iar ei zic ca e filmata intr-o insula exotica ?

  Audienta Antena1 care nu are oricum cunostiinte geografice inghite galusca , normal .

Trimite un comentariu

sus