Skip to main content

Antena 1 se pregătește pentru sezonul trei al emisiunii Insula iubirii

 
Antena 1 se pregătește pentru sezonul trei al emisiunii Insula iubirii

Filmările pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii Insula iubirii au început zilele acestea în Thailanda. Toate pregătirile vor dura o lună de zile, anunță postul într-un comunicat. 

O echipă a emisiunii a ajuns deja în Thailanda unde a amplasat camerele de supraveghere, a amenajat resorturile şi a stabilit locaţiile de filmare şi a locurilor în care concurenţii vor merge la întâlniri.

Publicitate

În curând vor ajunge şi concurenţii în Thailanda, dar şi ispitele. Grupurile vor sosi pe rând, fără să se vadă în prealabil, spun reprezentanții postului.

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula iubirii:

„Am ajuns în Thailanda cu prima parte a echipei și ne ocupăm acum de amenjarea resorturilor și a detaliilor de filmare astfel încât atunci când vin concurenții noștri să fie totul pregătit. Abia aștept să văd ce se va întâmpla în cel de-a treilea sezon, cum vor evolua poveștile, mai ales după experiențele din primele două. De fiecare dată lucrurile devin mai neașteptate decât poți crede la prima vedere și sunt convins că și de data aceasta vom avea surprize.”

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu