Skip to main content

Bingo Uniplay Show de pe Antena 1, difuzat duminică la o altă oră

 
Bingo Uniplay Show de pe Antena 1, difuzat duminică la o altă oră

Duminică seara, bingo se strigă mai târziu. După ce săptămâna trecută situaţia emisiunii Uniplay Bingo Show a fost incertă până duminică după amiază, din această săptămână show-ul prezentat de Horia Brenciu se mută la 22.15, în loc de 20.00, cum era până acum.

Publicitate

Duminică seara, de la 20.00, postul a programat un film: Poliţistd e grădiniţă, cu Arnold Schwarzenegger în rol principal.

Mutarea emisiunii vine în contextul audienţelor extrem de slabe obţinute de Antena 1. Trei săptămâni la rând, postul a fost pe locul şase în audienţe lanivel naţional şi urban. În mod normal, ar fi fost cel mult pe locul trei, după Pro TV şi Kanal D.

Săptămâna trecută, emisiunea Uniplay Show a avut aproape 590.000 de telespectatori din întreaga ţară, de aproape trei ori mai mici faţă de postul de pe primul loc, Pro TV, cu aproape 1,5 milioane de persoane, media (cifrele, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vad ca postacii antenisti (pensionari dealtfel) sunt inca activi
  • Hahaha! Au ales un film din '90 in locul unei emisiuni la care si asa abia se uita cineva. Asta si in timp ce PRO TV da Piratii din Caraibe (2011).
  • Sa vedeti ca de duminica va urca pe 10 cu partida de Bingo cine se uita la ora 23 la bingo cand deja Luni se lucreaza nu se mai satura de audiente.Rusine sa va fie Antena 1
  • mareane , mai multa ca tine sigur, dupa cum te exprimi, sa faca pro tv concurs de cultura generala si apoi discutam , pana atunci taci , ce are bingo , nu are manelisti , are invitati interesanti , dar pt tine e nevoie de circ ca la romanii autalent , cu nelson mondialu laudat de juriu , nu
  • Mile ,decente pentru tine ,singurul post sa fim seriosi ,atata cultura generala are cat ai situ in capul tau
  • @Iuli, multumesc frumos pentru raspuns.Abia astept sa inceapa Te cunosc de undeva.Sunt curioasa sa aflu si sa vad cine sunt noi concurenti.
  • bravo antenei ca are emisiuni decente de adevarat divertisment , nu doar emisiuni cu talentosi inchipuiti pe care ii uita lumea imediat dupa finale si este singurul post din romania care mai face astfel de emisiuni si de cultura generala , ca in rest e jale
  • @Stela, din februarie. Atunci incep toate emisiunile Antenei: Chefi la cutite, Te cunosc, iUMOR, Next Star.. Iar la Pro: MasterChef, Vocea Jr., Romanii au talent, Las Fierbinti, Dansez pentru tine.

Trimite un comentariu

sus