Skip to main content

BLOGOSFERĂ.Liviu Dragnea şi guvernul Grindeanu, criticaţii zilei pe bloguri. Mii de like-uri şi share-uri la opiniile pe cele două subiecte

 
BLOGOSFERĂ.Liviu Dragnea şi guvernul Grindeanu, criticaţii zilei pe bloguri. Mii de like-uri şi share-uri la opiniile pe cele două subiecte
foto: Kamikaze

CRITICI. Toate cele cinci articole care au intrat azi în topul celor mai distribuite şi apreciate pe reţelele sociale aduc critici lui Liviu Dragnea şi guvernului Grindeanu, proaspăt învestit ieri.

Liviu Dragnea, Petre Daea - noul ministru al Agriculturii, Răzvan Cuc - noul ministru al Transporturilor şi Sorin Grindeanu - Prim-ministru, cei vizaţi de articolele de opinie publicate ieri în blogosferă care au primit cele mai multe aprecieri şi distribuiri.

Publicitate

Împreună, cele cinci articole au adunat aproape 7.000 de like-uri şi share-uri pe facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Un articol de opinie publicat de Simona tache pe blogul personal, cu titlul “Să râdem cu ministrul Agriculturii”, ocupă prima poziţie în top, cu aproape 3.500 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit monitorizării Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

“Practic, e foarte posibil ca pisica mea să îl bată la IQ. Ea știe să se atârne de clanță, atunci când vrea să își deschidă o ușă. Dacă îl uită cineva închis pe domnul ministru într-o cameră, mă tem că ne paște doliul național. Doamne ferește… Sau Doamne ajută să nu…”

În topul celor mai apreciate şi distribuite opinii publicate ieri în blogosferă au intrat materiale de pe blogurile Simonatache.ro, Eftimie.ro, Blogurile Adevărul şi Prisacariu.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite opinii publicate ieri în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Simonatache.ro, “Să râdem cu ministrul Agriculturii"

- 3.482 like-uri & share-uri;

Practic, e foarte posibil ca pisica mea să îl bată la IQ. Ea știe să se atârne de clanță, atunci când vrea să își deschidă o ușă. Dacă îl uită cineva închis pe domnul ministru într-o cameră, mă tem că ne paște doliul național. Doamne ferește… Sau Doamne ajută să nu…

2. Blogurile Adevărul, “Cum era să exportăm la americani un geniu anti-terorism. Dar e ok, Dragnea l-a făcut ministru”, de Cristian Ghinea 

- 2.031 like-uri & share-uri;

În esenţă, dl Cuc zicea că au descoperit două ordonanţe din 2001 şi 2003 care cer ca taximetriştii să fie autorizaţi şi de poliţia de frontieră şi să aibă portbagaje de 500 de litri. Evident, taximetriştii au zis pas, oricum nu aveau portbagajul aşa încăpător şi nu aveau chef de noi dosare. Dar de ce se apucase ministerul acum brusc să aplice două ordonanţe care zăceau de 12 şi 14 ani neaplicate? Pentru ca să nu păţim atentate teroriste şi să nu mai păţim cum a fost cu japoneza omorâtă de un taximetrist acum 4 ani, zice dl Cuc. Logic, nu?

3. Eftimie.net, “Un român este încă surprins că noul Guvern nu cuprinde nici un laureat Nobel”

- 670 like-uri & share-uri;

Pajul lui Liviu Dragnea, un băiat pe nume Sorin, a anunțat azi noul guvern și opinia publică a început să vocifereze deznădăjduită, nemulțumită de calitatea oamenilor puși în funcții. Ignor pe ăia care se plângeau că ministrul Agriculturii e fan GMO, GMO-ul e un fel de Soros pentru semi-intelectuali. Dar sunt amuzanți ăia care sunt uimiți de ce pramatie este la Sănătate sau ce burtos hazliu este la Tineret.

4. Blogurile Adevărul, “Prim Ministrul desemnat, Sorin Grindeanu, a minţit în CV, atribuindu-şi o carte care nu există”, de Ștefan Vlaston 

- 450 like-uri & share-uri.

Este vorba de cartea „Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”, editura Ionescu, 2002, pe care Prim Ministrul desemnat o trece în CV ca fiind elaborată de domnia sa. Din păcate, după eforturi de identificare de zile întregi, ale mele, ale Asociaţiei Edu Cer, ale altor jurnalişti, cartea este de negăsit.

5. Prisacariu.ro, “Numai șobolanii se îngrașă în mizerie. Dragnea, exemplul suprem” 

- 274 like-uri & share-uri.

În jurul domeniului de nabab al lui Dragnea din Teleorman, oamenii subzistă. În timp ce șeful PSD prosperă într-un castel înconjurat de un vast gazon tuns englezește, asezonat cu piscină și teren de tenis, conjudețenii lui se târăsc de la o zi la alta pe drumuri proaste, trăind, în majoritate, din salariul minim pe economie, într-un județ în care agricultura – activitatea de bază din Teleorman – nu reușește să hrănească pe toată lumea.

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

  • PSD un partid fără soluții, așa sau gândit ca se conduce România, nu au fost și nu vor fi democrați niciodată.
  • basistii isi fac treaba, dragnea si psd-ul sa-si vada de a lor...sio atunci toate cozile astyea de topor ale securistilor vor ajunge in faliment...
  • 1q are perfecta dreptate, toti frustratii care descarca laturi dupa laturi in comentarii si partajeaza (nu sheruie :p) articole ale unor duduitze care scriu 90% despre pisicile lor, sau niste imense somitati care se pricep la toate, se trezesc sa se lamenteze ca nu sunt intelesi si doar ei cunosc adevarul absolut. Ai nostri ar fi fost mult mai buni, niste excelente in domeniile lor, fata de neica nimeni astia pe care i-a votat poporul. Evident poporul prost, pentru ca doar ei cunosc adevarul si stiu binele tarii. Hai sictir

Trimite un comentariu