Skip to main content

FOTO.Te pui cu blondele revine la Antena 1. Noul sezon vine cu o modificare în formatul emisiunii lui Dan Negru

 
FOTO.Te pui cu blondele revine la Antena 1. Noul sezon vine cu o modificare în formatul emisiunii lui Dan Negru

Show-ul Te pui cu blondele revine la Antena 1 cu sezonul optsprezece. Prima ediţie, miercuri, 11 ianuarie, de la ora 20.30.

Noul sezon al quiz-show-ului prezentat de Dan Negru vine cu o modificare în format, anunță reprezentanții postului. Concret, fiecare editie va avea cate o tema, existand confruntari intre diverse categorii: chefi vs. gospodine, sportivi vs sedentari, canareti populari vs. cantareti ai noului val, etc.

Publicitate

În prima ediţie, tema emisiunii va fi “chefi versus gospodine”. Invitaţi vor fi chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, iar printre blondele din platou vor fi şi vedete precum Denisa şi Raluca de la Bambi, Crina Matei, asistenta TV, Raluca Dumitru sau Misty, cunoscută publicului du a fost implicată în scandalul despărţirii Andreei Bălan de Keo.

Chef Antonio Pasarelli va fi prezent şi el în ediţia de miercuri, pentru a adresa invitaţilor şi blondelor “întrebarea-vedetă” a ediţiei.

Dan Negru: „‘Te pui cu blondele?’ a început în 2008 și este cel mai longeviv quiz din România, din toate timpurile. Sezonul acesta încercăm o noutate: înlocuim blondele cu diferite categorii sociale. Prima emisie va aduce 50 de gospodine în fața a trei chefi celebri.”

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu