Skip to main content

GALERIE FOTO. Cum arată noul Xtra Show al lui Capatos din fostul studio Sinteza zilei

 
GALERIE FOTO. Cum arată noul Xtra Show al lui Capatos din fostul studio Sinteza zilei

Nume nou, studio nou, dar subiecte asemănătoare. Noua emisiune Xtra Show, urmașa Un show păcătos, a fost lansată în această seară la Antena 1, în fostul studio al emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3 (de la teatrul Excelsior).

Dan Captos, Cătălin Bordean, Silviu Andrei și Daniela Crudu au rămas și în noua formulă a emisiunii. Noutatea este cel de-al doilea co-prezentator al emisiunii, Anisia Gafton, fostă finalistă a show-ului Românii au talent 2016. 

Publicitate

În plus, cu noua emisiune Xtra Show s-a renunțat la publicul care aplauda. 

Dan Captos, în debutul emisiunii de luni seara: „Spiritul emisiunii Un show păcătos rămâne. Poate că am dramatizat eu acel mesaj de la sfârșitul anului. Dacă nu am fost eu dramatic, poate că au avut grijă deontologii să-l facă. Până la urmă mesajul nostru a fost foarte clar: vom reveni cu o nouă producție.”

Cât despre motivul relansării emisiunii: „De câte ori nu ați avut senzația, atunci când ați urmărit un serial că v-ați doi să mai continue. Lucrurile se opresc când sunt în glorie pentru ca apoi să vină cu un alt produs. Mai bine orpești producția în vârf de formă și revii cu producția pentru ca succesul să fie asigurat. (...) Vom încerca să vă oferim un altfel de conținut.”

Subiectele prime ediții au fost sarcina Simonei Gherghe, de la Acces Direct, și a continuat cu un record stabilit de Radu Valahu. 

Galerie FOTO. Noul studio Xtra Show, urmașul emisiunii Un show păcătos

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • @Eu , Capatos la inceput impartea platoul cu Rai Da Buni, doar schimbau mesele cum zici tu, pana mai saptamana trecuta, Sinteza Zilei impartea cu Acces Direct- eu zic ca diferenta de grafica si modificarile aduse platoului este superba de la o emisiune la alta - cand emite XNS fiind mult mai misto
 • Daca vine omu cu un format elegant, cu invitati chiar ok, intr-un decor cu adevarat senzational, tot nu e bine. Cine dracu sa va mai inteleaga. Se vede ipocrizia unor veterani de comenteaza pe aici, de la o posta. Macar sa va luati si voi salariul de postac, de o ciorba de burta, rece.
 • e aceeasi emisiune cu aceleasi agitari epileptice de camera pe muzica de manele, cu acelasi dj fals care se zbate la butoane desi nu mixeaza nimic. iar Anisia nu face nimic in emisiune, la fel ca Bordea.
  nu mai zic ca numele si site-ul "xns" sunt ale unei firme de provideri de internet din bucuresti. buna alegere de nume :))
 • Aceeași Mărie...ce rost au toate aceste schimbări dacă au practic același conținut. Cu subiecte gen Valahul. Iar Simona Gherghe a cam făcut ieri turul televiziunilor trustului Intact, fiind prezentă, de la ora 20.00 și la la ”Răi da buni”. Ce le plac unora să își expună viața privată pe la televiziuni...
 • Iulia, macar atata sa te fi documentat sa vezi ca numele e Xtra Night Show...de acolo si toate initialele XNS...inca un articol, inca o greseala..
 • Acces Direct si XNS acelasi studio parerea mea pui 2 mese o canepea 2 scaune arunci ceva pe acolo prin decor si gata....... asa ceva
 • este mai decenta noua emisiune, platou frumos (arata diferit total fata de atunci cand emite Acces Direct) - prezenta Anisiei Gafton nu are sens in emisiune... sonorizarea proasta...
 • Studioul imi place pentru ca e albastru. Dar mai bine renuntau la chelios si Dj +asistenta. Mai bine ramanea doar Capatos si Anisia, sau doar Anisia, si sa faca subiecte decente si reale, nu facaturi
 • Sa vedem ce o se fie din februarie cand ProTv lanseaza un late night talk show cu Florin Calinescu gen Chestiunea zilei

Trimite un comentariu