Skip to main content

CURSURI. Înscrieri la Şcoala IAA şi la Cursul de dicţie de la CJI

 
CURSURI. Înscrieri la Şcoala IAA şi la Cursul de dicţie de la CJI

Start pentru înscriere la cursuri pentru oamenii din comunicare. Centrul pentru Jurnalism Independent va avea un curs de dicţie şi tehnică a lecturii la microfon, iar Şcoala IAA va susţine două cursuri de marketing şi comunicare.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Centrul pentru Jurnalism Independent a dat anunţat începerea înscrierilor la cursul de dicţie şi tehnică a lecturii la microfon “iniţiere în dicţia profesională”, susţinut de trainerii Carmen Ivanov şi Mihai Crăciun. Data-limită pentru înscrieri este 7 februarie.

Cursul se va ţine în perioada 11-12 februarie, între orele 10.00 - 16.00 (cu pauză de masă între orele 13.00 - 14.00), la sediul CJI din bulevardul Regina Elisabeta nr. 32.

Taxa de participare este de 350 lei. Înscrierile se primesc la email: [email protected], persoana de contact: Mihaela Danga.

Prezentarea cursului este disponibilă aici.

Şcoala IAA de Marketing şi Comunicare a dat startul înscrierilor pentru două module pe domeniile de merketing şi comunicare: Fundamentals of Marketing & Communication şi Digital Marketing & Communication. Cele două cursuri vor avea o durată de 18 zile, fiecare.

  • Modulul Fundamentals of Marketing & Communication se adresează celor care lucrează în marketing, comunicare sau publicitate, cu studii superioare sau în curs de absolvire a studiilor superioare, cu maxim 3 ani de experienţă în domeniu.

Data-limită pentru înscrieri este 24 februarie 2017. Cursul se va desfăşura în perioada 10 martie – 1 iulie 2017.

Modulul se află la cea de-a XVI-a ediţie şi are până în prezent 248 de absolvenţi.

  • Cursul Digital Marketing & Communication se adresează mid managerilor şi seniorilor din marketing si comunicare. Cursul pune accentul pe integrarea digitalului în planurile de marketing şi comunicare.

Înscrierile la acest modul se fac până la data de 3 martie 2017. Cele 18 zile de curs vor avea loc în perioada 17 martie – 8 iulie 2017.

Modulul a ajuns la ediţia a V-a şi 80 de absolvenţi.

Pentru înscrieri şi calendarul detaliat al celor două cursuri, persoanele de contact sunt Laura Tampa, Director Executiv, Şcoala IAA, [email protected] şi Ruxandra Radu, Chapter Coordinator IAA România – [email protected].

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus