Skip to main content

Noul sezon Chefi la cuţite de pe Antena 1 va debuta în acelaşi timp cu MasterChef

 
Noul sezon Chefi la cuţite de pe Antena 1 va debuta în acelaşi timp cu MasterChef

Chefi contra Chefi. Din februarie, Antena 1 şi Pro TV se vor bate în cooking show-uri. Atât MasterCheful de pe Pro TV, cât şi Chefii la Cuţite de pe Antena 1 vorîncepe în acelaşi timp: pe 13 februarie, de la 20.30.

Publicitate

Emisiunea Antenei 1 ajunsă la sezonul trei îi are în centru pe aceiaşi chefi Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea.

Noul sezon „Chefi la cuţite” care începe din 13 februarie este un show în care concurenţii sunt bucătari profesionişti, dar şi amatori talentaţi, unii veniţi din Italia, Marea Britanie sau India.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Mihai Mihai
  @marian: ba tu esti cel manipulat si indoctrinat! Tu promovezi un post ce este pe primul loc, deci este comercial pentru ca toata lumea se uita la el (manelisti, ***, etc). Incearca sa te uiti si la posturi cu audiente de 1 sau sub 1%, posturi care dau documentare si emisiuni care nu sunt pentru toata masa.
 • doar eu doar eu
  @Iuli nu stiu daca zici bine...
 • marian marian
  Mai iuli dupa ce esti manipulat pe creier.mai si vorbesti esi baba vanga
 • an an
  Cand 2 se bat castiga Kosem... Cei de la A1 nu au pic de imaginatie... Asa fac si cu xfactor... Si nu reusesc decat in pauze sa aiba rating...
 • Iuli Iuli
  O sa rupa Antena 1 ProTv-ul.
 • Pescuitor în ape Limpezi Pescuitor în ape Limpezi
  Nefericită programarea în același timp. Eu aș vrea să le urmăresc pe amândouă.
  Antena riscă cu o concurență directă pentru că, teoretic, tot ProTV-ul va fi în față. Păcat că se anulează recproc.
 • razvaneana razvaneana
  chefilor daca voi suntetii regizorii emisiunii ghiceste cine e acum ma bate la cutite asadar chefior pregateste de castrastofa cutitelor
 • Alinca777 Alinca777
  Stiti ceva de un nou Observator Special?Octavia Geamanu a spus la AntenaStars ca o sa fie din nou pe ecran,la Observator si in februarie apar promo-uri.

Trimite un comentariu

sus