Skip to main content

Noul sezon Chefi la cuțite de pe Antena 1 va debuta în același timp cu MasterChef

 
Noul sezon Chefi la cuțite de pe Antena 1 va debuta în același timp cu MasterChef

Chefi contra Chefi. Din februarie, Antena 1 și Pro TV se vor bate în cooking show-uri. Atât MasterCheful de pe Pro TV, cât și Chefii la Cuțite de pe Antena 1 vorîncepe în același timp: pe 13 februarie, de la 20.30. 

Publicitate

Emisiunea Antenei 1 ajunsă la sezonul trei îi are în centru pe aceiași chefi Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.  

Noul sezon „Chefi la cuțite” care începe din 13 februarie este un show în care concurenții sunt bucătari profesioniști, dar și amatori talentați, unii veniți din Italia, Marea Britanie sau India. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @marian: ba tu esti cel manipulat si indoctrinat! Tu promovezi un post ce este pe primul loc, deci este comercial pentru ca toata lumea se uita la el (manelisti, ***, etc). Incearca sa te uiti si la posturi cu audiente de 1 sau sub 1%, posturi care dau documentare si emisiuni care nu sunt pentru toata masa.
  • Cand 2 se bat castiga Kosem... Cei de la A1 nu au pic de imaginatie... Asa fac si cu xfactor... Si nu reusesc decat in pauze sa aiba rating...
  • Nefericită programarea în același timp. Eu aș vrea să le urmăresc pe amândouă.
    Antena riscă cu o concurență directă pentru că, teoretic, tot ProTV-ul va fi în față. Păcat că se anulează recproc.
  • chefilor daca voi suntetii regizorii emisiunii ghiceste cine e acum ma bate la cutite asadar chefior pregateste de castrastofa cutitelor
  • Stiti ceva de un nou Observator Special?Octavia Geamanu a spus la AntenaStars ca o sa fie din nou pe ecran,la Observator si in februarie apar promo-uri.

Trimite un comentariu