Skip to main content

Oana, fosta “cârcotașă” de la Huidu și Găinușă, la Smart FM

 
Oana, fosta “cârcotașă” de la Huidu și Găinușă, la Smart FM

Oana Paraschiv, fostă coprezentatoarea la Cronica Cârcotașilor cu Șerban Huidu și Mihai Găinușă, intră în echipa postului de radio Smart FM.

Publicitate

Oana va fi prezentă tot la matinal, în programul prezentat la Smart FM de Marius Tucă (proprietarul stației) și de Marius Manole.

Primul matinal cu Oana Paraschiv alături de Marius Tucă și Marius Manole va fi prezentat mâine, marți, 17 ianuarie, după ce Oana a fost angajată astăzi, "în direct". Cum s-a întâmplat?

Oana Paraschiv povestește pentru Paginademedia.ro:

"Ascultam Smart FM și ceea ce uzeam acolo mi-a adus aminte de perioada de început de la Cronica Cârcotașilor, de energia aceea pe care o simți la radio.

I-am dat un mesaj lui Marius Tucă, în care i-am spus că mi-ar plăcea să ne întâlnim să stăm de vorbă. După discuție, m-a chemat la radio. S-a întâmplat vineri (13 ianuarie). Azi, luni, am fost deja în direct cu ei. Am fost angajată în direct. În direct am aflat că vin și de mâine."

Ce va face Oana în emisiune?

Oana Paraschiv va fi coprezentatoare, dar se va ocupa și de partea de știri. Nu va redacta un buletin de stiri clasic, spun oficialii Smart FM, ci va interveni pe parcursul emisiunii, ori de cate ori se intampla un eveniment semnificativ pentru marele public.

Carte de vizită Oana Paraschiv:

- Reporter Cronica Cârcotașilor (emisiunea TV), 2014 - decembrie 2016

- Prezentatoare știri la matinalul Prima TV (2014-2015)

- Coprezentatoare a emisiunii Cronica Cârcotașilor cu Șerban Huidu și Mihai Găinușă, la Kiss FM, timp de șase ani (2008-2014)

-  Prezentatoare știri Kiss FM și Magic FM (2006-2008).

- Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea Spiru Haret.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu