Skip to main content

Oana, fosta “cârcotaşă” de la Huidu şi Găinuşă, la Smart FM

 
Oana, fosta “cârcotaşă” de la Huidu şi Găinuşă, la Smart FM

Oana Paraschiv, fostă coprezentatoarea la Cronica Cârcotaşilor cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, intră în echipa postului de radio Smart FM.

Publicitate

Oana va fi prezentă tot la matinal, în programul prezentat la Smart FM de Marius Tucă (proprietarul staţiei) şi de Marius Manole.

Primul matinal cu Oana Paraschiv alături de Marius Tucă şi Marius Manole va fi prezentat mâine, marţi, 17 ianuarie, după ce Oana a fost angajată astăzi, "în direct". Cum s-a întâmplat?

Oana Paraschiv povesteşte pentru Paginademedia.ro:

"Ascultam Smart FM şi ceea ce uzeam acolo mi-a adus aminte de perioada de început de la Cronica Cârcotaşilor, de energia aceea pe care o simţi la radio.

I-am dat un mesaj lui Marius Tucă, în care i-am spus că mi-ar plăcea să ne întâlnim să stăm de vorbă. După discuţie, m-a chemat la radio. S-a întâmplat vineri (13 ianuarie). Azi, luni, am fost deja în direct cu ei. Am fost angajată în direct. În direct am aflat că vin şi de mâine."

Ce va face Oana în emisiune?

Oana Paraschiv va fi coprezentatoare, dar se va ocupa şi de partea de ştiri. Nu va redacta un buletin de stiri clasic, spun oficialii Smart FM, ci va interveni pe parcursul emisiunii, ori de cate ori se intampla un eveniment semnificativ pentru marele public.

Carte de vizită Oana Paraschiv:

- Reporter Cronica Cârcotaşilor (emisiunea TV), 2014 - decembrie 2016

- Prezentatoare ştiri la matinalul Prima TV (2014-2015)

- Coprezentatoare a emisiunii Cronica Cârcotaşilor cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, la Kiss FM, timp de şase ani (2008-2014)

- Prezentatoare ştiri Kiss FM şi Magic FM (2006-2008).

- Absolventă a Facultăţii de Jurnalism, Universitatea Spiru Haret.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus