Skip to main content

PE SCURT. Automarket la InternetCorp. Agrointel auditată BRAT. Depozitul de Papetărie anunță agenția de comunicare

 
PE SCURT. Automarket la InternetCorp. Agrointel auditată BRAT. Depozitul de Papetărie anunță agenția de comunicare

Știri pe scurt din media și publicitate:

  • Spațiile publicitare ale site-ului Automarket.ro vor fi administrate de InternetCorp. Portalul auto a fost lansat pe 31 martie 2006 de imedia și are, lunar, peste șase milioane de afișări, de la 650.000 de vizitatori unici.
  • Revista Agrointeligența, condusă de Vlad Macovei, fost redactor-șef al Evenimentului zilei, a intrat în BRAT. Începând din ianuarie 2017, Biroul Român de Audit Transmedia va audita atât cifrele publicației tipărite cu specific agricol, cât și ale site-ului agrointel.ro
  • Depozitul de Papetărie intră în portofoliul agenției Caracteristic. Sub noul nume DPAP – Department of Procurement and Acquisition Platform, compania de produse de papetărie, birotică și soluții de birou B2B își va derula activitățile de comunicare prin Caracteristic, companie fondată în 2015 de Mihaela Ganciu.
  • Imperial Tobacco Distribution își va derula activitățile de BTL și trade marketing din acest an (activări la evenimente și în alte locații – cluburi, benzinării) prin MSPS Marketing & Communication. MSPS este o companie din grupul Oxygen, fondat de Tereza Tranaka.
Publicitate
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu