Skip to main content

PRESA DE AZI. Primele pagini ale ziarelor de satiră: “Cod roşu-comunist de îngheţ” în “Epoca de Ghiţă”

 
PRESA DE AZI. Primele pagini ale ziarelor de satiră: “Cod roşu-comunist de îngheţ” în “Epoca de Ghiţă”

Iarna a dat buzna în politica şi justiţia din România. Ziarele de satiră scriu azi că e “Cod roşu-comunist de îngheţ” în politică, iar justiţia dârdâie în “Epoca de Ghiţă”.

Publicitate
  • Caţavencii titrează în ediţia de azi: “Epoca de Ghiţă”

Potrivit satiricului, “cu ocazia răcirii relaţiilor dintre SRI şi DNA, un eschimos din sistem lansează producţia de serie B ‘Epoca de Ghiţă’.”

O scenă din “producţia de serie B” propusă în prima pagină de Caţavenci, îl surprinde pe “inculpatul fugar Ghiţă Sebastian rugînd-o pe nepreţuita laura Codruţa Kovesi să-l ierte că nu-i mai poate cânta în vie ‘La Chilia-port’, pentru că strugurii au degerat şi Dunărea e îngheţată bocnă.”

  • Kamikaze anunţă azi “Cod roşu-comunist de îngheţ”. Motivul? Potrivit ziarului de pamflet, “la minciunile lui Ponta s-au adăugat minciunile lui Dragnea”.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Adevărul: “PSD face primul pas spre inculparea penală a tehnocraţilor”

“Ancheta comisiilor de buget-finanţe din Parlament privind ‘gaura’ de 10 miliarde de lei din buget oferă PSD cadrul instituţional de a-i trimite pe miniştrii Cabinetului Cioloş în faţa procurorilor. Acuzaţia? Ar fi oferit date inexacte Parlamentului, faptă incriminată prin Legea privinf responsabilitatea ministerială.”

România liberă: “Unde sunt miliardele rătăcite pe care se baza Guvernul PSD”

“Preşedintele Consiliului Fiscal, Ionuţ Dumitru, arată, într-un interviu pentru RL, că guvernarea PSD are nevoie de zece miliarde de lei pentru a se încadra în deficitul de 3%.”

Libertatea: “Bursucul este noul Fuego”

“Adrian Cristea pe numele lui, ‘Bursucu’, aşa cum îl ştie toată lumea de la televizor, realizează o serie de filmări prin ţară şi are un succes nebun la gospodine, mame şi bunici.”

Evenimentul zilei: “Presupusa întâlnire Coldea-Ghiţă ar fi avut loc la o zi după depunerea denunţului Elenei Udrea şi la cinci de la demisia lui George Maior”

Click: “Drama Mioarei Roman de Sărbători”

“Fosta soţie a lui Petre Roman nu s-a mai dat jos din pat de o lună. Mioara Roman a făcut sărbătorile în casă. O viroză extrem de periculoasă a ţintuit-o la pat. Doarme cu pastilele sub pernă, iar la facultate n-a mai fost de peste o lună. Colac peste pupăză, acum e speriată şi de vestea că fiica sa Oana e în pragul divorţului.”

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus