Skip to main content

Serialul Tabu, creat de Tom Hardy şi produs de Ridley Scott, din ianuarie pe HBO GO

 
Serialul Tabu, creat de Tom Hardy şi produs de Ridley Scott, din ianuarie pe HBO GO

Tom Hardy, nominalizat la Oscar, interpretează rolul principal în noul serial FX Tabu, care va avea premiera pe HBO GO pe 8 ianuarie. Serialul de opt episoade este produs de Tom Hardy, Ridley Scott şi Steven Knight, anunţă reprezentanţii HBO.

Publicitate

Acţiunea serialului Tabu are loc în 1814 şi prezintă călătoria lui James Keziah Delaney, un bărbat care a fost până la capătul pământului şi se întoarce schimbat complet. Deşi se credea că a murit de mult timp, el se întoarce din Africa înapoi acasă, în Londra, pentru a moşteni ce a rămas din imperiul de transport al tatălui său şi pentru a-şi reclădi viaţa. Înconjurat de conspiraţii, crimă şi trădare, un mister întunecat al familiei începe să iasă la suprafaţă într-o poveste volatilă de dragoste şi trădare.

Tom Hardy joacă rolul principal, cel al lui James Keziah Delaney. Din distribuţie mai fac parte Jonathan Pryce (Urzeala tronurilor) în rolul lui Sir Stuart Strange, Michael Kelly (Culisele puterii) care îl interpretează pe Dumbarton, Oona Chaplin (Urzeala tronurilor) apare ca Zilpha Geary şi David Hayman ca Brace.

Tabu este creat de Steven Knight, împreună cu Tom Hardy şi Chips Hardy, care este şi producătorul consultant al serialului. Producătorii executivi sunt Ridley Scott şi Kate Crowe de la Scott Free, Tom Hardy şi Dean Baker de la Hardy Son & Baker şi Steven Knight, iar Timothy Bricknell este producător. Tabu este regizat de Kristoffer Nyholm (episoadele 1-4) şi Anders Engström (episoadele 5-8) şi îi aduce din nou împreună pe Hardy şi Knight pentru a treia lor colaborare, după Locke şi Peaky Blinders.

FOTO. Tabu, la HBO GO

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Razvan
    numele corect al serialului este "Taboo"
  • Mihai Mihai
    De fapt e serial britanic dar o să fie difuzat și de FX. https://en.wikipedia.org/wiki/Taboo_(miniseries)

Trimite un comentariu

sus