Skip to main content

SHARED NEWS. Dan Voiculescu rămâne în închisoare. Știrea, mii de share-uri pe Facebook

 
SHARED NEWS. Dan Voiculescu rămâne în închisoare. Știrea, mii de share-uri pe Facebook

Tribunalul București a respins definitiv cererea de eliberare condiționată depusă de Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact. Vestea a trezit interesul internauților, primind mii de like-uri și share-uri pe rețelele de socializare.

Două articole din topul celor mai apreciate și distribuite materiale publicate ieri pe site-urile de știri scriu despre acest subiect. Împreună au adunat peste 6.700 de like-uri și share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Articolul publicat pe site-ul de știri HotNews.ro cu titlul “Dan Voiculescu ramane in inchisoare; decizia este definitiva”, ocupă prima poziție în top, primind peste 3.500 de aprecieri și distribuiri pe Facebook.

Din material:

”Tribunalul Bucuresti a respins definitiv marti cererea de eliberare conditionata depusa de omul de afaceri Dan Voiculescu, fost senator, care executa la Penitenciarul Jilava o pedeapsa de 10 ani inchisoare primita in dosarul ICA, anunta Agerpres.

Tribunalul a respins o contestatie a lui Dan Voiculescu si a mentinut decizia data pe 13 decembrie 2016 de Judecatoria Sectorului 5.

Initial, Judecatoria stabilise ca Dan Voiculescu poate face o noua cerere de eliberare conditionata in septembrie 2017, insa tribunalul a redus acest termen pentru 24 mai 2017. Pe 28 noiembrie 2016, o comisie de la Penitenciarul Jilava a amanat cu 10 luni discutarea dosarului privind eliberarea conditionata a lui Voiculescu, ulterior cazul omului de afaceri ajungand in instanta.”

Topul celor mai apreciate și distribuite articole publicate ieri pe site-urile de știri este alcătuit din materiale de pe platformele HotNews.ro și Digi24.ro.

Mențiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri și de share-uri.

Cele mai apreciate și distribuite articole de pe site-urile de știri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Hotnews.ro, “Dan Voiculescu ramane in inchisoare; decizia este definitiva”, de R.M. 

- 3.557 like-uri & share-uri;

2. Digi24.ro, “Studenții vor călători gratuit cu trenul de la 1 februarie” 

- 3.259 like-uri & share-uri;

3. Digi24.ro, “Dan Voiculescu rămâne în închisoare” 

- 3.167 like-uri & share-uri;

4. Digi24.ro, “Viscolul învârte eolienele. Acestea dau mai multă energie decât Centrala Nucleară Cernavodă”

- 2.499 like-uri & share-uri;

5. Digi24.ro, “Vacanță prelungită | Şcolile din Bucureşti rămân închise toată săptămâna. Situația în țară” 

- 2.212 like-uri & share-uri.

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu