Skip to main content

Sport.ro intră cu noua grilă de săptămâna viitoare: Familia Simpson și Familia Bundy, primele seriale

 
Sport.ro intră cu noua grilă de săptămâna viitoare: Familia Simpson și Familia Bundy, primele seriale

Sport.ro, mai multe seriale de săptămâna viitoare. Televiziunea grupului Pro trece din 30 ianuarie la noua grilă, aprobată recent de Consiliul Național al Audiovizualului, și care conține mai multe seriale.

„Noul sport național înseamnă și să fii cu ochii pe Familia Bundy sau să prinzi criminali alături de Steven Seagal, în Răfuială în Seattle”, spun reprezentanții postului. 

Publicitate

Pe tronsonul de dimineață, Sport.ro va alterna cu știri din sport și reluări Ora exactă din ziua precedentă. Știrile Sport.ro vor deschide fiecare dimineață, de la ora 07:00, iar de la 10:45, Ioana Cosma, Lucian Lipovan și Dan Pavel prezintă emisiunea Ora exactă în sport, în direct. 

După ora 16:00, încep serialele, până la 21.00, când postul trece la Ora exactă, emisiune difuzată tot în direct.  

Reamintim că în prima parte a lunii ianuarie CNA a aprobat o solicitare din partea Sport.ro de a schimba structura de programe, dar și profilul postului, din tematic-sport, în tematic pentru bărbați (detalii, AICI). 

Totodată, reprezentanții postului au anunțat că vor mări ponderea serialelor, din grila de programe, aducând producții precum MASH, Seinfeld, Familia Bundy, Prison Break, Doi bărbați și jumătate, Southern Justice, Cititorii de oase, Spion pe cont propriu sau Nikita, dar și titluri românești, produse de Pro TV în trecut: Vine poliția, Băieți Buni sau La Bloc. 
Sport.ro va conitnua în acest an cu meciuri din Champions League și Europa Legue (opțiunea free-to-air), cel puțin până în 2018, și Cupa României. În prima parte a zilei, Sport.ro va avea în continuare Știri și Ora exactă în sport, potrivit grilei pe care reprezentanții postului au depus-o la CNA. 

Grila sport.ro pe o săptămână: 

De luni până vineri: 

07.00 -Stiri Sport.ro

09.00 - Ora exacta in sport (reluare ora 21.00)

10.00 - Stiri Sport.ro

10.45 - Ora exacta in sport (DIRECT)

12.00 - Stiri Sport.ro

13.00 - Ora exacta in sport (reluare ora 21.00)

14.00 - Ora exacta in sport (reluare ora 10.45)

16.00 - SERIAL. Marea Tacaneala, sezon 3 

17.30 – SERIAL. Familia Simpson, sezon 4 

19.00 – SERIAL. Familia Bundy, sezon 1 

21.00 - Ora exacta in sport (DIRECT)

22.00 - SERIAL. Răfuială în Seattle

23:00 – 1000 de intamplari mortale ep.1,2 sezon 1 Titlu original: 1000 ways to die Gen: documentar

GRILA Sport.ro, în weekend: 

06.00 -Ora exacta in sport (reluare luni ora 21:00)

07.00 -Stiri Sport.ro

09.00 - Ora exacta in sport (reluare marti ora 21:00)

10:00 – Superspeed la PROTV

10.30 - Stiri Sport.ro

11:00 – Rezumate EUFA Champions League

13.00 - Stiri Sport.ro

14.00 – Apropo TV

15:00 – Marea Tacaneala

16.00 - SERIAL. Familia Simpson, sezon 4

17.30 – SERIAL: Familia Simpson, sezon 4 

19.00 – SERIAL.Familia Bundy, sezon 1

21.00 – Stiri Sport.ro

21:15 – Local Kombat: Din Ploiesti pana-n Havana

22.00 - SERIAL. Răfuială în Seattle,

23:00 – 1000 de intamplari mortale, sezon 1 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • mi-ar place daca *** pe langa seriale sa dea si filme oricum la seriale pe langa the simpsons si familia bundy ar merge si south park family guy sau de ce nu mash
  • bravo celor de la *** ca dau asa ceva cu toate ca este un post sportiv si nu de televiziune ca pro tv pro cinema antena 1 2 3 kanal d tvr 1 2 3 mda trist ca nu sunt in stare televiziunile astea sa dea asa ceva bravo inca odata celor de la ***
  • parca postul acasa gold dadea seriale de comedie si actiune acuma vad ca au schimbat si da telenovela turcesti mexic si ro au revenit la ce era la inceput acasa gold ca nu lea mers , acuma doua cu telenovela sa scoata acasa gold , iar sport ro transformat in post de barbat dar fara schimbarea numelui nu va tine mult , dealtfel nici pro cinema nu va mai tine mult ca da filme porcari in reluari de omie de ori , si serialul ala la bloc in reloare de omie de ori , pa degaba posturiel astea de la pro , singurul bun de la o anumita ora este pro tv si atata de la iei .
  • De ce se mai numeste *** daca nu mai are nicio treaba cu sportul? Nu ca inainte ar mai fi avut, dar macar nu dadea seriale TV...
  • Iarăși v-ați grăbit să faceți un articol și ați uitat de gramatică. Încă un articol plin cu greșeli. Contează mai mult nr. afișărilor, așa e? :)
  • familia simpson si bundy sunt foarte bune , dar au un limbaj incredibil de propaganda comunista , asemenea comunicate pot da doar cei de la cme , nu au nici o rusine sa faca asemenea afirmatii , cum sa fie considerat sport urmaritul de seriale , limbaj absurd , in rest sunt si putine lucruri interesante

Trimite un comentariu