Skip to main content

Antena 1 anunță oficial: Țociu și Palade la Uniplay Bingo, în locul lui Brenciu. Emisiunea, difuzată la altă oră

 
Antena 1 anunță oficial: Țociu și Palade la Uniplay Bingo, în locul lui Brenciu. Emisiunea, difuzată la altă oră

Schimbare oficială la Bingo Uniplay Show. De duminică, 12 februarie, Romică Ţociu şi Cornel Palade trec oficial la cârma emisiunii „Uniplay Show”, care era prezentată până acum de Horia Brenciu, după cum a anunțat în premieră Paginademedia AICI

Publicitate

Totodată emisiunea își schimbă din nou ora de difuzare, de la 22.30, cum a fost în ultimele două săptămâni, la ora 17.00, cum era înainte emisiunea Superbingo Metropolis. 

Uniplay Bingo, poveste cu năbădăi

Emisiunea Uniplay Show, o rudă mai tânără a Superbingo Metropolis, a intrat în grila Antenei 1 la sfârșitul anului trecut, chiar de Crăciun. Emisiunea cu Horia Brenciu prezentator a fost programată în prime-time, duminica, de la 20.00. 

Emisiunea n-a rezistat mult pe acest tronson, iar după patru ediții, cu cifre tot mai slabe de audiență, Antena 1 a anunțat că „din motive independente de Antena 1” că emisiunea iese din grilă. Însă, chiar în ziua difuzării s-a „schimbat schimbarea”, iar emisiunea a fost păstrată.

O săptămână mai târziu, emisiunea a fost mutată la 22.00, iar de săptămâna viitoare emisiunea a trecut la ora 17.00. 

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • PT. MILL[OANE DE FANI ai serialului ''LAS FIERBINTI'']E .................Pai si BUNDY nu e difuzat de trustul PRO ? Si multe alte seriale foarte bune care le au dat doar PRO ,acum se dau pe *** ,dar sant prea vizionate si de aceea nu au mare audienta acum.Problema ta este ca nu recunosti valoarea unora ci doar nonvaloarea .
  • daca faci audienta nu inseamna ca e de calitate , si la capatos , maruta , medelin , crime si violuri se uita mase intregi, vrei sa spui ca orice lucru vizionat e bun, nu cred , eu ma uit la bundy si simpson in fiecare zi , au rating mic pt ca multi nu inteleg , daca ne luam dupa audiente , otv era excelent , nu
  • ''Mill[e]''a mi e de tine,esti jalnic,de atata timp te strofloci pe aici ,sa pupi unde ti place Antenele ,insa cu cu comicii tai prafuiti te lauzi tu ? Cum poti sa i compari pe cei din ''LAS FIERBINTI'' care fac audiente cam 2 milioane pe editie
    , cu glumele rasuflate si antice de la BINGO.....Vai de cei ce se hlizesc la asa glumite.....
  • Mile, si atunci de nu o pun joia, sa se bata cu Las Fierbinti, daca sunt mai buni? Inteleg ca tii cu Antena 1, dar nu iti dai seama cat de ridicol esti? Sunt mai buni ca Brenciu. Punct.

Trimite un comentariu