Skip to main content

Antena 1 anunţă oficial: Ţociu şi Palade la Uniplay Bingo, în locul lui Brenciu. Emisiunea, difuzată la altă oră

 
Antena 1 anunţă oficial: Ţociu şi Palade la Uniplay Bingo, în locul lui Brenciu. Emisiunea, difuzată la altă oră

Schimbare oficială la Bingo Uniplay Show. De duminică, 12 februarie, Romică Ţociu şi Cornel Palade trec oficial la cârma emisiunii „Uniplay Show”, care era prezentată până acum de Horia Brenciu, după cum a anunţat în premieră Paginademedia AICI.

Publicitate

Totodată emisiunea îşi schimbă din nou ora de difuzare, de la 22.30, cum a fost în ultimele două săptămâni, la ora 17.00, cum era înainte emisiunea Superbingo Metropolis.

Uniplay Bingo, poveste cu năbădăi

Emisiunea Uniplay Show, o rudă mai tânără a Superbingo Metropolis, a intrat în grila Antenei 1 la sfârşitul anului trecut, chiar de Crăciun. Emisiunea cu Horia Brenciu prezentator a fost programată în prime-time, duminica, de la 20.00.

Emisiunea n-a rezistat mult pe acest tronson, iar după patru ediţii, cu cifre tot mai slabe de audienţă, Antena 1 a anunţat că „din motive independente de Antena 1” că emisiunea iese din grilă. Însă, chiar în ziua difuzării s-a „schimbat schimbarea”, iar emisiunea a fost păstrată.

O săptămână mai târziu, emisiunea a fost mutată la 22.00, iar de săptămâna viitoare emisiunea a trecut la ora 17.00.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ANA.D. ANA.D.
    PT. MILL[OANE DE FANI ai serialului ''LAS FIERBINTI'']E .................Pai si BUNDY nu e difuzat de trustul PRO ? Si multe alte seriale foarte bune care le au dat doar PRO ,acum se dau pe *** ,dar sant prea vizionate si de aceea nu au mare audienta acum.Problema ta este ca nu recunosti valoarea unora ci doar nonvaloarea .
  • mile mile
    daca faci audienta nu inseamna ca e de calitate , si la capatos , maruta , medelin , crime si violuri se uita mase intregi, vrei sa spui ca orice lucru vizionat e bun, nu cred , eu ma uit la bundy si simpson in fiecare zi , au rating mic pt ca multi nu inteleg , daca ne luam dupa audiente , otv era excelent , nu
  • ANA.D. ANA.D.
    ''Mill[e]''a mi e de tine,esti jalnic,de atata timp te strofloci pe aici ,sa pupi unde ti place Antenele ,insa cu cu comicii tai prafuiti te lauzi tu ? Cum poti sa i compari pe cei din ''LAS FIERBINTI'' care fac audiente cam 2 milioane pe editie
    , cu glumele rasuflate si antice de la BINGO.....Vai de cei ce se hlizesc la asa glumite.....
  • mile mile
    mihail, pt ca sunt mai multi prosti decat destepti , se vede la alegeri
  • Mihail Mihail
    Mile, si atunci de nu o pun joia, sa se bata cu Las Fierbinti, daca sunt mai buni? Inteleg ca tii cu Antena 1, dar nu iti dai seama cat de ridicol esti? Sunt mai buni ca Brenciu. Punct.
  • mile mile
    super, chiar au umor fata de las fierbinti , care are comici slabi de tot

Trimite un comentariu

sus