Skip to main content

Mireasă pentru fiul meu iese din grila Antenei 1. Postul pregăteşte un show la bătaie cu Vorbeşte lumea. Un fost câştigător X-Factor prezintă.

 
Mireasă pentru fiul meu iese din grila Antenei 1. Postul pregăteşte un show la bătaie cu Vorbeşte lumea. Un fost câştigător X-Factor prezintă.

Ea e Diana, colega mea. Antena 1 pregăteşte o emisiune de prânz, care va concura, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, cu programul Vorbeşte lumea, de pe Pro TV. Potrivit aceloraşi surse, formatul de pe Antena 1 a asemănător cu show-ul Vorbeşte lumea, de pe Pro TV. Mireasă pentru fiul meu va fi scoasă din grilă.

Publicitate

Programul de pe Antena 1 va avea un cuplu de prezentatori. Este vorba de Diana Munteanu şi de Florin Ristei.

Viitoarea emisiune va fi programată de Antena 1 în intervalul orar 11.00-13.00, acolo unde era ediţia de dimineaţă a show-ului Mireasă pentru fiul meu. Pe intervalul de amiază al reality show-ului Mireasă pentru fiul meu va fi, de asemenea, o nouă emisiune: 2k1, cu Mirela Boureanu Vaida.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, emisiunea Mireasă pentru fiul meu iese din grila postului Antena 1.

Cine sunt cei doi prezentatori:

Diana Munteanu este cunoscută publicului pentru emisiunile Ham Talent (unde a fost în juriu), Bravo România (unde a prezentat cu Liviu Vîrciu) şi Bingo Uniplay (prezentat cu Horia Brenciu, până ca la prezentarea emisiunii să vină Romică Ţociu şi Cornel Palade). Este imaginea saltelelor Dormeo.

Florin Ristei este câştigător al unuia din sezoanele trecute ale emisiunii X-Factor. La începutul anilor 2000, cânta, cu trupa Amicii, melodia "Ea este Dana."

Ea este Dana:

Vescan feat. Ristei:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus