Skip to main content

Mireasă pentru fiul meu iese din grila Antenei 1. Postul pregătește un show la bătaie cu Vorbește lumea. Un fost câștigător X-Factor prezintă.

 
Mireasă pentru fiul meu iese din grila Antenei 1. Postul pregătește un show la bătaie cu Vorbește lumea. Un fost câștigător X-Factor prezintă.

Ea e Diana, colega mea. Antena 1 pregătește o emisiune de prânz, care va concura, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, cu programul Vorbește lumea, de pe Pro TV. Potrivit acelorași surse, formatul de pe Antena 1 a asemănător cu show-ul Vorbește lumea, de pe Pro TV. Mireasă pentru fiul meu va fi scoasă din grilă.

Programul de pe Antena 1 va avea un cuplu de prezentatori. Este vorba de Diana Munteanu și de Florin Ristei.

Viitoarea emisiune va fi programată de Antena 1 în intervalul orar 11.00-13.00, acolo unde era ediția de dimineață a show-ului Mireasă pentru fiul meu. Pe intervalul de amiază al reality show-ului Mireasă pentru fiul meu va fi, de asemenea, o nouă emisiune: 2k1, cu Mirela Boureanu Vaida.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, emisiunea Mireasă pentru fiul meu iese din grila postului Antena 1.

Publicitate

Cine sunt cei doi prezentatori:

Diana Munteanu este cunoscută publicului pentru emisiunile Ham Talent (unde a fost în juriu), Bravo România (unde a prezentat cu Liviu Vîrciu) și Bingo Uniplay (prezentat cu Horia Brenciu, până ca la prezentarea emisiunii să vină Romică Țociu și Cornel Palade). Este imaginea saltelelor Dormeo.

Florin Ristei este câștigător al unuia din sezoanele trecute ale emisiunii X-Factor. La începutul anilor 2000, cânta, cu trupa Amicii, melodia "Ea este Dana."

Ea este Dana:

Vescan feat. Ristei:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu