Skip to main content

Astăzi e o zi de doliu - Poziția lui Klaus Iohannis, zeci de mii de share-uri

 
Astăzi e o zi de doliu - Poziția lui Klaus Iohannis, zeci de mii de share-uri

VIRAL RAPID. Poziția lui Klaus Iohannis legată de Ordonanța adoptată seara târziu de Guvern s-a viralizat rapid. Numai în primele zece minute, a avut 24.000 de likeuri, aproape 2.000 de comentarii și peste 7.300 de share-uri.

Până la ora publicării acesturi articol, textul președintelui Klaus Iohannis a ajuns la peste 100.000 de like-uri, 43.300 de share-uri și aproape 8.000 de comentarii.

Publicitate

Ce a scris Iohannis:

Dragi români,

Astăzi este o zi de doliu pentru statul de drept. Statul de drept, care a primit o lovitură puternică de la adversarii justiției, dreptății și luptei împotriva corupției.
Guvernul PSD și ALDE a ignorat visul și năzuințele a milioane de români liberi care vor să trăiască într-o țară eliberată de corupție.

Astăzi, Guvernul PSD și ALDE a anulat munca a zeci de mii de oameni onești și curajoși din Justiția română care au dovedit în ultimii ani că nimeni și nimic nu este mai presus de lege.

Guvernul PSD și ALDE a anulat eforturile făcute de milioane de români de a face din România o țară respectată în Europa!
De astăzi, recuperarea prejudiciilor devine foarte dificilă.(...)


Miza adevărată este cum vrem să arate viitorul unei Românii în care oamenii să-și dorească să trăiască, nu al unei Românii din care să-și dorească din nou să plece.
Sfidarea PSD la adresa poporului este deplină. Uită însă un lucru esențial. Valorile pe care se construiește un stat democratic, un stat de drept veritabil, nu aparțin unei majorități sau minorități de conjunctură, ci ne aparțin nouă, tuturor românilor.

De astăzi, misiunea mea este să restabilesc statul de drept. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a face din România o țară eliberată de corupție! Mă voi bate până în ultima zi a mandatului meu pentru acest lucru!

Postarea lui Iohannis a fost, de departe, cea mai comentată din categoria politic, de ieri, potrivit monitorizării FacebrandsPro pentru Paginademedia.ro. Următorii în top au fost Traian Băsescu, cu anunțul demisiei de la conducerea PMP, Dacian Cioloș, 

Cele mai comentate postări ale oamenilor politici, ieri:

1. Pagina oficială Klaus Iohannis:

2. Pagina oficială Traian Băsescu:

3. Pagina oficială Dacian Cioloș

4. Pagina oficială Nicușor Dan

5. Pagina oficială Victor Ponta

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu