Skip to main content

Două bloguri, zeci de mii de share-uri. Cetin.ro: Cu adevărat manifestanții au fost plătiți. Guran: V-a plăcut discursul lui Iohannis?

 
Două bloguri, zeci de mii de share-uri. Cetin.ro: Cu adevărat manifestanții au fost plătiți. Guran: V-a plăcut discursul lui Iohannis?

Peste 16.000 de distribuiri pentru o postare de pe blogul Cetin.ro, despre protestele de la Cotroceni, împotriva lui Klaus Iohannis. „Cu adevărat manifestanții au fost plătiți pentru participare”, este titlul postării care s-a viralizat intens, pe 7 februarie, arată o monitorizare Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Și Moise Guran a dat a doua cea mai „virală” postare a zilei, cu o opinie despre discursul lui Klaus Iohannis din Parlament. Guran a venit din titlu cu o întrebare și o concluzie: „V-a plăcut discursul Preşedintelui? Cred că suspendarea lui e iminentă”.

Cele mai apreciate şi distribuite articole de opinie publicate ieri în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

1. Cetin.ro, “Cu adevărat manifestanții au fost plătiți pentru participare”,  - 16.133 likes & shares;

Din postare: 

„Cu adevărat manifestanții au fost plătiți pentru participare. Doar că nu de Soros, ci de Dragnea. Tot pe acolo, nu? La urma urmei, 100 de lei e un preț bunuț. Jos labele după guvern!”

2. Biziday.ro, “V-a plăcut discursul Preşedintelui? Cred că suspendarea lui e iminentă", - 11.589 likes & shares;

Din postare: 

„Am remarcat cu toții reîntoarcerea treptată a pesediștilor și a afiliaților acestora la discursul cinic, naționalist-obscurantist i-aș spune, în care și săracul ăla de Soroș a cam fost lăsat în urmă că obosise, acum sunt atacate direct multinaționalele care ar susține demonstrațiile de stradă ca să nu le impoziteze PSD-ul. Te doare mintea!”
 

3. Blogurile Adevărul, “Referendumul devine crucial. Cum ar trebui să sune întrebarea preşedintelui”, de Liviu Avram, - 1.342 likes & shares;

Din postare: 

„Preşedintele Klaus Iohannis a jucat foarte bine în criza ordonanţelor. Dar adversarii săi l-au ajutat să joace cu adevărat magistral”

4. Printesaurbana.ro, “ȘI ATUNCI I-AM SPUS CUM MĂ FACE SĂ MĂ SIMT”, - 1.333 likes & shares;

5. Eftimie.net, “Cel mai trist spin-off de Star Trek”,  - 1.329 likes & shares.

Din postare: 

Nu toți țin minte, dar generația mea a cunoscut Star Trek prin emisiunea lui Bădescu și Mironov, Știință și Imaginație. Și ne uitam la ăia cum își dau tablete unul altuia cu chestii importante.

Cel mai deprimant gest din lume ar fi să mă întorc în timp la puștanul care se uita cu gura căscată la chestiile ălea și să-i spun: băi, am o veste bună și o veste proastă

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cine vede la Johanis ceva "magistral" (in afara de modul in care a btinut sase case!), vede foarte rau. Vede prin ochelari care deformeaza grav. Sau are probleme de intelegere a ceea ce insemna normal , magistral etc.
  • Normal, protestatarii "celuilalt" sunt platiti, ai mei sunt ok. Mai ramane sa apara si lista cu caini platiti, ca sa nu fie nici o diferenta intre acuzele stupide ale taberelor.
  • ***, este normal, însă nu este normal ca mincinoșii de la PSD să-i manipuleze pe acești ***ați spunându-le că-și pierd pensia dacă câștigă ceilalți și să creeze inflație mărind pensiile fără o creștere economică reală. Asta înseamnă cu adevărat "să te urci pe cadavre". Eu unul îl compătimesc pe acest Andrei, nu e vina lui că sa născut cu acest ***, și chiar mă bucur că măcar are acces la internet bietul de el.
  • Vad ca pupincuriștii nazistului cu sase sase poarta în casa,o țin una și buna,altceva mai buni nu stiu,și, dacă te uiți, la caricaturi,precum,Mîndruță, un pupincurist fsnist,apoi,Guraniu, făcătorul de busines falimentar,apoi,aia de la adevărul, cu al cărui ziar te poți duce,in Refugiul În Fundul Grădinii. Bravos,nație, la merge refrenul,prost sa fii noroc ca ești. Dar v-a tras-o CCR,astăzi, vouă, lui Santa Klaus, și cucuvelei mov, asa,la fundul gol,și, cred ca durut rău de tot,plus ca aveți și avarie.Na,bucale iubit,toate dintr-o lovitura.Sa moara,Cartoane, comunistul securist de necaz
    a, o țin una și buna,da-i cu litera, da-i cu Facebook, dar, uite munca cum stați, mai băieți și fete.CCR v-a tras-o,la fundul gol,și cam ustura,cu frigul asta

Trimite un comentariu