Skip to main content

iSerial. Ruxandra Ion semnează primul serial din România filmat integral cu telefonul. În martie, la Happy Channel

 
iSerial. Ruxandra Ion semnează primul serial din România filmat integral cu telefonul. În martie, la Happy Channel
Ruxandra Ion

Postul Happy Channel lansează iSerialul “Când mama nu-i acasă”, primul serial din România filmat integral cu telefonul mobil. Productia este semnata de Ruxandra Ion, cea care a produs majoritatea serialelor de la postul Acasă TV.

iSerialul va fi difuzat pe 8 martie, când postul Happy Channel aniversează un an de emisie.

Publicitate

Producţia este realizată de Ruxandra Ion, în coproducţie cu Act Smart House, alături de Antena Group, împreună cu echipa cu care aceasta a lucrat la majoritatea proiectelor TV pe care le-a realizat la postul Acasă TV.

Ruxandra Ion, producător “Când mama nu-i acasă”:

“Viața te învață să faci lucruri la care nu te-ai așteptat. Sunt încântată să mă apuc de ceva ce n-am mai făcut până acum, un serial filmat cu telefonul. Toată lumea își dorește acest proiect și sunt bucuroasă să am lângă mine o echipă de tineri entuziaști.”

Serialul va avea o abordare unică: o acoperire de 360 grade, fiind primul produs integrat pe toate platformele media: TV, Online și Social Media. Este de asemenea o noutate și din punct de vedere tehnic.

Radu Grigore, regizor al iSerialului “Când mama nu-i acasă”:

“E absolut fascinant să vezi ce poate face un telefon mobil. Tehnica modernă a avansat foarte mult și e normal să o folosim în avantajul nostru. Multe lucruri care erau aproape imposibil de filmat acum au devenit mai simple și asta ne lasă să ne folosim și mai mult imaginația și să nu avem limite în ceea ce facem. Și când la toate acestea se adaugă o distribuție de excepție sperăm ca rezutatul să depășească toate așteptările.”

  • Scenariu: Simona Macovei - scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”
  • Regia: Radu Grigore - “La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”
  • Director de imagine: Cătălin Simioană - “Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”

iSerialul “Când mama nu-i acasă” se alatură unui trend global recent în ceea ce privește producțiile de ficțiune de televiziune și cinematografie. În Statele Unite ale Americii există deja un festival anual dedicat lungmetrajelor filmate cu telefonul.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

  • Iura habar nu avea regie când a venit în trust. L-au învățat oamenii de la tehnic tot ce știe, ar trebui sa le mulțumească. Ruxandra ion a furat de a rupt împreună cu copii ei ducu (pseusoproducator) și celalalt care era la financiar și era arestat.
    Acum la filmul asta au un director de imagine, Cătălin S, care habar nu are ce înseamnă lumina doar ca e prieten cu gașca de acolo, în schimb are fițe de Oscar :) . Concluzia: va fi un eșec total
  • Niciuna din aceste doua vesti (una inclusa la comentarii) nu e in stare sa produca optimism in privinta viitorului de fictiune. Iura Luncasu? Vorba unui cantec: "oh, viata mea!" Daca cineva isi inchipuie ca fostul "dirijor" de la MPP e o mostra de talent care zace irosit pe undeva, ii recomand sa vada Minte-ma frumos Part Two sau orice alt film recent semnat si "scris" de el. Inclusiv serialul - esec al PROTV-ului numit Deschide ochii care avea o distributie de invidiat. Asta daca vorbesc doar de ultimii ani! Si mai invit oamenii sa nu creada ca lui exclusiv i se datoreaza succesul serialelor canalului Acasa tv din anii trecuti, desi asta a fost lasat sa se inteleaga intentionat pentru prea multa vreme. Sper sa nu fie adevarat ca va face noi proiecte la Acasa - zau ca nu stiu cine i-ar da pe mana mai multe proiecte deodata la un asa CV , merita ceva mai bun si postul AcasaTV!
  • Ce postaci. In loc sa va bucurati ca exista competitie si ca televizinile produc ceva 100% ROMANESC, care poate sa fie preluat de alte televiziuni din Europa, voi va "luptati" in vorbe, bineinteles, ca de ce se produce. Bravo HappyChannel si AcasaTV ca produc seriale si telenovele, prea multe turcisme in Romania. Prefer aceste 2 televiziuni in top 5 cu telenovele si seriale romanesti, in loc de Antena3 si RomTeve
  • Tanti Ruxandra Ion a fost si este doar cu gura mare in toate productiile pe care le a facut! A avut o echipa fantastica in spate pe care a luat o in mare parte la Intact, dat observam ca un fost nume important din echipa sa lipseste din productia acestui serial, si anume Iura Luncasu. Am auzit pe surse ca ar fi semnat cu o companie de productie media romaneasca, si se va ocupa de noi proiecte de la Acasa.
  • cam greu expertule , acasa era puternic pt ca nu exista concurenta , acum sunt kanal d si stars care au public feminin preponderent , doar pe pro tv sunt rentabile seriale , nici macar pe antena nu sunt rentabile ca si costuri de productie

Trimite un comentariu