Skip to main content

MUTARE. Adina Goriță, fostul manager de proiect al Digi FM, la un post TV Ultra HD din Olanda. Ce face acolo

 
MUTARE. Adina Goriță, fostul manager de proiect al Digi FM, la un post TV Ultra HD din Olanda. Ce face acolo

MUTARE. Adina Goriță, fostul manager de proiect al rețelei Digi FM a plecat la un post TV Ultra HD din Olanda. Pe ce poziție? Ce face acolo?

"Pur si simplu am primit oferta potrivita la momentul potrivit", a declarat Adina Goriță pentru Paginademedia.ro. "O oferta de job de nerefuzat. Atât profesional, cat si personal", continuă ea.

Profesional: este un job la un canal TV. Personal: fiul Adinei Goriță este student la o facultate din Olanda.

Publicitate

Despre ce este vorba?

Din luna ianuarie, Adina Goriță este manager de distribuție al unui nou post TV din Olanda, Insight TV, un canal factual (documentare) filmat și produs în Ultra HD, orientat către publicul millenials.

"M-a contactat o agentie de recrutare europeana, daca vrea sa lucrez din nou in distributie si daca as fi de acord sa ma relochez. in Olanda", povestește ea.

În atribuțiile noului job sunt negocierile cu operatorii, pentru extinderea canalului, lansat în urmă cu un an.

Adina Goriță a mai lucrat în distribuție la Pro TV. Timp de 11 ani, între 2004 și 2015, s-a ocupat de distribuția canalului Pro TV Internațional  

Ce este Insight TV:

Potrivit prezentării oficiale, postul TV conține programe din zona Adventure Travel, Inspiring Science & Technology, Sporturi Extreme, toate filmate în UHD 50 fps.

Este o companie olandeză, fondată în 2014. Canalul Insight TV este disponibil și în Marea Britanie, Rusia și Germania.

Adina Goriță -  La Digi FM pânâ în toamna anului trecut

Adina Goriță a fost manager de proiect al postului Digi FM până în toamna anului trecut. A mai rămas în grupul RCS două luni, până la plecarea în Olanda.

Digi FM este condus, în prezent, de Cătălin Ivan (managerul stației), Cetin Rasit (programe), Lucian Cambeșteanu (știri). 

Adina Goriță, carte de vizită, via LinkedIn:

Noiembrie 2016 - Ianuarie 2017: Jurnalist Digi 24

Aprilie 2015 - Noiembrie 2016: Project Manager Digi FM

Decembrie 2004 - Martie 2015: Distribution Manager, Pro TV International

Ianuarie 1996 - Decembrie 2004: Jurnalist, Știrile Pro TV

Ianuarie 1994 - Martie 1995: International TV news program editor, MediaPro

Noiembrie 1991 - Decembrie 1993: Coordonator Programe, realizator Pro FM

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • O cunosc. am lucrat cu ea ceva timp. Este o tipa careia ii place sa braveze, dar nu stie mare lucru. Stie o engleza bestiala si cam atat. De vreo 10 ani isi totcauta job pe la UE sau ceva. Era disperata sa gaseasca si aplica peste tot.
  • Nu a spus nimeni ca e cinsitita sau necinstita, pur si simplu , nu o persoana face ca ceva sa se schimbe, ci toate. De aceea este o echipa sa se faca resimtita, iar ea pe zona ei poate a facut ceva, daca a avut rezultate, a avut si recomandari pentru oferta primita. Nu o cunosc, habar nu am cine este , nu suna rau DIgi fm tinand cont ca nimeni nu a reusit in asa timp scurt sa personalizeze, si sa ridice decent un radio in perioada asta. Multe radiouri se ineaca, se rebrenduiesc, se scufunda ca titanicul , si totusi ei rezista, si au o imagine, si o grila buna, deci ca rezultat ca au oameni buni , probabil ca si ea. Se poate ca si fiecare sa alega sa faca ce vrea cu viata lui , eu as fi facut la fel ca ea, si banii sunt importanti , mai ales aici cand sti ca nimic nu e stabil, chiar si digi poate sa se scunfunde la un moment daT.
  • Distinsi moderatori PDM, scoateti din comentarii cuvinte banale dar permiteti tuturor frustratilor sa calomnieze fara jena oameni cinstiti? Pe bune atata puteti? Asta e simtul tau etic, Petrisor Obae?
  • Asa se face cand iti faci aceasta meserie doar pentru BANI. numai banii conteaza. Cat a stat in digi fm, n-a facut absolut nimic bun. *** iar acu cand vezi Doamne a recrutat-o, s-a dus ca deh, mai multe mii euro nu strica in buzunar. Mi-e greata de radio-urile astea nationale

Trimite un comentariu