Skip to main content

Nicole Kidman și Reese Witherspoon, în serialul Big Little Lies, de astăzi, pe HBO

 
Nicole Kidman și Reese Witherspoon, în serialul Big Little Lies, de astăzi, pe HBO

Serial nou marca HBO cu Reese Witherspoon, Nicole Kidman și Shailene Woodley în roluri principale. producțoa Big Little Lies/ Marile minciuni nevinovate, difuzat pe HBO, de la 20.00, și disponibil pe HBO GO.

Potrivit reprezentanților postului TV, primul episod Big Little Lies va putea fi urmărit din 21 februarie fără abonament pe HBO GO.

Publicitate

Serialul bazat pe cartea cu același nume scrisă de Liane Moriarty, Big Little Lies/Marile minciuni nevinovate spune povestea unei comunități din Monterey, California, unde se petrece o crimă.

Acțiunea filmului gravitează în jurul rivalităților și secretelor celor trei personaje principale: casnica Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon), geloasă pe soția mai tânără a fostului ei soț, Celeste Wright (Nicole Kidman), cea mai bună prietenă a lui Madeline, o fostă avocată cu un mariaj aparent perfect cu un bărbat mai tânăr (Alexander Skarsgard) și Jane Chapman (Shailene Woodley), o mamă singură cu un trecut întunecat, pe care Madeline și Celeste o iau sub aripa lor protectoare.

Povestea se întinde pe șapte episoade în care se dezvălui cum fiecare femeie avea ceva de ascuns înainte de crimă.

Big Little Lies/Marile minciuni nevinovate se bazează pe bestsellerul din 2014 scris de autoarea australiană Liane Moriarty.

Pe lângă Reese Witherspoon, Nicole Kidman și Shailene Woodley, din distribuție fac parte și Alexander Skarsgard, în rolul lui Perry, soțul lui Celeste, Laura Dern este Renata Klein, Adam Scott este Ed, actualul soț al lui Madeline, James Tupper îl interpretează pe Nathan, fostul soț al lui Madeline, Zoe Kravitz o joacă pe Bonnie, noua soție a lui Nathan, și Kathryn Newton apare în rolul lui Abigail, fiica adolescentă a lui Madeline.

Miniseria e regizată de Jean-Marc Vallée (nominalizat la Oscar pentru “Dallas Buyers Club”) și scrisă de câștigătorul premiului Emmy David E. Kelley (“Ally McBeal”). Printre producătorii executivi se numără Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Bruna Papandrea, Per Saari, David E. Kelley, Jean Marc Vallée și Gregg Fienberg.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Reese (41 ani) joaca rolul fostei sotii, mai in varsta, iar Kidman (50 de ani) este actuala sotie, mai tanara? Are you serious? Chiar asa disperata sa fie Reese incat sa accepte ca sotia mai tanara sa fie una cu 10 ani mai batrana ca ea?

Trimite un comentariu