Skip to main content

Producătorii Las Fierbinți, serial nou la Pro TV. Va fi joia în grilă

 
Producătorii Las Fierbinți, serial nou la Pro TV. Va fi joia în grilă

Compania Frame Film Studios, care produce serialele Las Fierbinți și Atletico Textila, va realiza un nou serial pe Pro TV. Scenariul, distribuția, ziua de difuzare și data de start, în continuare.

Producția se va numi Ai noștri și va fi inclusă în grilă joia, după Las Fierbinți. Serialul este regizat de Dragoș Buliga, cel care semnează regia și pentru Las Fierbinți.

Primul episod va fi difuzat pe doi martie. Practic, două zile din săptămână, Frame Films Studios va ține Prime-Time-ul Pro TV: miercuri, cu Las Fierbinți și Atletico Textila și joi, cu Las Fierbinți și Ai noștri.

Publicitate

Despre ce este vorba în noul serial?

Copiii a două familii total diferite, Ciorbă, respectiv Ghica, decid să se căsătorească.

În familia Ghica, mama este profesoară, tatăl contabil, iar Horațiu, fiul celor doi, este un polițist corect. Deși nu au posibilități financiare foarte bune, au valori foarte bine stabilite, pe care le urmează cu strictețe: sunt onorabili și întotdeauna respectând legea! La polul opus, familia Ciorbă este mai înstărită, însă jonglând la limita legalității.

Povestea serialului urmărește cei doi îndrăgostiți Horațiu Ghica și Irina Ciorbă, dar și lupta pentru supremație a celor doi tați, Sandu și Marin.

În rolurile principale:

  • Sandu Ciorbă (tatăl) - Teodor Corban
  • Elena Ciorbă (mama) - Emilia Popescu
  • Irina Ciorbă - Cristina Mihăilescu
  • Marin Ghica (tatăl) - Constantin Pușcașu.
  • Veronica Ghica (mama) - Gabriela Popescu
  • Horațiu Ghica (fiul) - Vlad Logigan
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu poate decat sa ma bucure faptul ca se face tot mai multa fictiune in Romania si le doresc mult succes! Mi-as dori totusi sa nu mai vad actori care se stramba ca in comediile proaste din 1930 crezand ca asa se face un rol.

Trimite un comentariu