Skip to main content

Sezonul doi al serialului Umbre va avea premiera anul acesta la HBO

 
Sezonul doi al serialului Umbre va avea premiera anul acesta la HBO

Sezonul al doilea al serialului original HBO Europe, produs în România, Umbra, va avea premiera anul acesta la HBO.

Serialul este bazat pe Small Time Gangster, un format creat de Boilermaker Burberry și licențiat de DRG Formats. 
 
REZUMAT. Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu (Șerban Pavlu) în momentul în care, pentru a scăpa din situația complicată în care se află, face o înțelegere cu Toma – capul mafiei constănțene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’.

 Dar odată ce află că fiica sa, Magda, așteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-și păstreze promisiunea și ce consecințe vor avea deciziile sale? Pentru a face lucrurile și mai complicate, în ecuație apare un nou jucător – Emilian – un polițist cu personalitate volatilă, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale. Când lucrurile par să scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Căpitanului și adevăratul cap al lumii interlope bucureștene. 

Ca și la primul sezon, imaginea poartă semnătura lui Andrei Butică, director de imagine pentru lungmetraje precum Poziția copilului (regia Călin Peter Netzer), Câini (regia Bogdan Mirică) sau Toată lumea din familia noastră (regia Radu Jude).

Publicitate

Casa de producție care a realizat ambele sezoane ale serialului este Multi Media Est, reprezentată de Dragoș Vîlcu și Valentin Antofi.

Responsabil pentru muzica serialului Umbre este Adam Balasz, care a realizat coloana sonoră a peste 30 de filme și are o vastă experiență în producția muzicală.

Cel de-al doilea sezon al serialului Umbre este scris integral de regizorul și scenaristul Bogdan Mirică.
 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu