Skip to main content

SHARED NEWS. Cifre-record de share-uri pentru ştirile despre protestele din weekend: peste 150.000 primele cinci ştiri

 
foto: Adevarul.ro
foto: Adevarul.ro

Cifre-record de viralizare pentru articolele de ştiri despre proteste. Manifestaţiile din weekend au fost cap de afiş pentru toate publicaţiile de presă online. Informaţiile au circulat rapid pe reţelele de socializare, adunând zeci de mii de aprecieri şi distribuiri. Internauţii au contribuit determinant la viralizarea articolelor de presă care au tratat protestele din ultimele trei zile.

Publicitate

Primele cinci dintre cele mai virale articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri au adunat peste 156.000 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Subiectul care a adunat cele mai multe like-uri şi share-uri vorbeşte despre gestul făcut de oamenii din Bulgaria şi Moldova, care şi-au anunţat prezenţa în stradă, în semn de solidaritate cu oamenii care au protestat în România.

Două materiale din top cinci tratează subiectul, împreună adunând aproape 70.000 de like-uri şi share-uri.

Articolul publicat de Adevărul.ro cu titlul “Bulgarii ies în stradă duminică în semn de solidaritate cu românii”, a adunat 43.000 de like-uri şi share-uri, potrivit monitorizării Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

“Bulgarii au decis să se solidarizeze cu românii care protestează faţă de Ordonanţa 13 şi vor organiza duminică, la Sofia, un miting de susţinere a manifestaţiilor masive din România.

‘Un pas înapoi în lupta împotriva corupţiei în România ar reprezenta un semn rău pentru Bulgaria’, scrie organizatorul mitingului. ‘Succesul înregistrat în ultimii ani de România este una dintre puţinele speranţe că se poate face ceva pentru funcţionarea statului de drept’, se arată pe pagina de Facebook deschisă pentru popularizarea acestui eveniment.”

În topul celor mai apreciate şi distribuite cinci articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri, au intrat materiale de pe platformele Adevărul.ro, HotNews.ro şi Digi24.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Adevarul.ro, “Bulgarii ies în stradă duminică în semn de solidaritate cu românii”, de Ion Gaidau

- 43.010 likes & shares;

2. Hotnews.ro, “Ce inseamna civilizatia: Piata Victoriei, curata luna dupa proteste”, de Victor Cozmei

- 40.530 likes & shares;

3. Hotnews.ro, “Protestele trec granita: bulgarii si moldovenii ies in strada. Manifestatii la Sofia si Chisinau in semn de sprijin”, de Victor Cozmei

- 26.250 likes & shares;

4. Hotnews.ro, “Mesajul zilei in Iasi: Ascundeti femeile, iese Borcea!”

- 25.994 likes & shares;

5. Digi24.ro, “Dragnea şi-a atins deja primul mare obiectiv”, de Dan Turturică

- 21.055 likes & shares.

Facebrands logo

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sandro Sandro
    @Liviu:
    O precizare, din cate am inteles eu:
    43.010 + 40.530 + 26.250 + 25.994 + 21.055 = 156.839. Articolul spune 'likes & shares', nu face o referire doar la likes sau shares.
    Toate cele bune!
  • maria maria
    http://stiri.tvr.ro/record-online-stirile-tvr-momentul-in-care-sute-de-mii-de-lumini-se-aprind-in-piata-victoriei-peste-1-5-milioane-de-vizualizari-pe-facebook_814161.html
    Oare pagina TVR nu a fost monitorizata?
  • Liviu Liviu
    43+40+26 =?!? Ceva nu-mi iese, ori e vreo greșeală în titlu.

Trimite un comentariu

sus