Skip to main content

VIDEO. Trei femei Dove: Un pilot de raliu, un pilot de avion și un arbitru de fotbal. Campania globală, în varianta românească

 

Trei femei: un pilot de raliu, un pilot de avion și un arbitru de fotbal apar în ultima campanie Dove, lansată în România. Este varianta locală a unei campanii globale.

Publicitate

Brandul Dove a început campania "Frumusețea Mea. Alegerea Mea", prin care încurajează femeile să îşi accepte propria frumuseţe. Campania pentru România aduce în prim-plan trei femei din diferite domenii: Cristiana Oprea - pilot debutant de raliu, Adina Aniculăesei - pilot comandant de aeronavă și Cristina Dorcioman - arbitru profesionist de fotbal. Acestea vorbesc despre modul în care s-au impus în domeniile în care lucrează, trecând peste prejudecăţi. 

Acţiunea se desfăşoară în perioada 20 februarie – 20 martie 2017 şi va fi promovată în mediul digital, prin acțiuni de relații publice și prin promoții în magazine.

”Prin campania 'Frumusețea mea. Alegerea mea' ne dorim să ducem discuția despre frumusețea adevărată și mai departe. Promovăm poveștile româncelor care nu s-au lăsat influențate de vocile din jur și au ales să-și transforme frumusețea într-o sursă de încredere în sine, dar și de inspirație pentru ceilalți.

Dove continuă să încurajeze femeile să-și descopere și să se bucure de frumusețea lor, fără a se lăsa influențate de prejudecățile legate de aspectul fizic. Prin această campanie, facem un pas înainte și schimbăm perspectiva de la acceptarea propriei frumuseți, la celebrarea acesteia”, declară Ana Maria Pâslaru, director de marketing Unilever South Central Europe.

Campania are la bază rezultatele unui studiu global recent, efectuat de brandul Dove, care arată că, deși majoritatea femeilor și-ar dori să aibă libertatea să arate și să se exprime exact așa cum doresc, sunt influențate de limitele pe care ceilalți le impun. 

”Studiul global despre frumusețe și încredere” a fost efectuat de brandul Dove în perioada 2015-2016 pe un eșantion de 6,000 de femei cu vârsta cuprinsă între 18-64 de ani și 4,500 de fete cu vârsta cuprinsă între și 10-17 ani, din 13 țări diferite.

Echipele implicate în adaptarea locală a campaniei "Frumusețea Mea. Alegerea Mea":

  • Din partea Unilever: Ana Maria Pâslaru (Director de Marketing), Irina Urechean (Brand Building Category Manager Skin and Hair), Luminița Gîdea (Brand Building Manager Skin and Hair), Oana Onosie (Brand Building Manager Skin and Masterbrand), Andra Sucioaia (Jr. Brand Building Manager Skin & GiftBoxes), Corina Savin (Media Manager)
  • Din partea Kubis Interactive: Laura Nedelschi (Creative Director), Alice Mihalache (Copywriter), Marius Goleanu (Art Director), Mihai Vulpie (Senior Designer), Florin Busuioc (Designer), Alina Ivan (Head of A/V), Ionuț Avădanei (DOP), Valentin Narcis Sturzu (Regizor), Sebastian Popa (Head of Development), Sergiu Badic (Developer), Ioana Zvâc (Head of Social Media), Timeea Teodorescu (Social Media Manager), Talida Cristea (Client Service Director), Mădălina Mezdrea (Senior Account Manager)
  • Din partea IMAGE PR: Andra Gherasim (Account Manager)
  • Din partea Mindshare: Clara Berindean (Group Account Director), Ramona Voicu (Account Manager), Andreea Radu (Digital Connection Director)

 

Spotul de promovare al campaniei "Frumuseţea mea. Alegerea mea"

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu