Skip to main content

Agerpres, partener unic pentru vizita Prințului Charles în România. Unde merg ziariștii Agerpres și unde are acces restul presei

 
Agerpres, partener unic pentru vizita Prințului Charles în România. Unde merg ziariștii Agerpres și unde are acces restul presei

Agenția Agerpres va fi partener media unic al Ambasadei Marii Britanii, la vizita Prințului Charles în România. Practic, toată comunicarea Ambasadei despre vizită se va face exclusiv pe baza materialelor furnizate de reporterii Agerpres.

Publicitate

Presa va avea acces la anumite evenimente, însă nu total.

Ce va face Agerpres și până unde va putea merge restul presei, în continuare:

Alex Giboi, directorul Agerpres, explică pentru Paginademedia.ro:

“Agerpres va furniza către Ambasada Marii Britanii toate materialele de presă despre vizita Prințului de Wales: texte, foto și video”.

Restul presei unde va avea acces?

“Reporterii Agerpres vor merge alături de Prințul de Wales pe toată durata vizitei. Vor fi anumite evenimente cu acces pentru presă, altele fără acces. La evenimentele la care presa poate participa, va putea transmite, dar accesul va fi limitat la o anumită zonă.

Dacă va vizita un muzeu, de exemplu, presa va putea intra până la o anumită limită, în timp ce reporterii Agerpres vor merge peste tot.”

Alte detalii:

- vizita Prințului Charles va avea loc în perioada 29-31 martie 2017

- Agerpres va pune la dispoziția celorlalte redacții de știri din România, în regim de gratuitate, materiale video şi foto, precum şi texte de la întâlnirile publice, ce vor avea loc pe parcursul vizitei Prințului de Wales.

- Toate informațiile vor fi comunicate în sistem media pool.

- Comunicarea materialelor de presă va fi făcută de către AGERPRES prin intermediul Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti, pe baza adreselor de e-mail ale celor care se vor acredita la Biroul de presă al Ambasadei

- Reprezentanţii mass-media vor avea acces la o parte dintre aceste întâlniri, dar numai din puncte fixe, cu posibilitatea de a face transmisiuni live.

- Până la zece dintre fotografii, în funcție de complexitatea evenimentului, dar și texte, vor fi transmise prin link-uri de transfer. De asemenea, ulterior vor fi transmise și materialele video în format semi-editat. Creditarea materialelor foto se va realiza după modelul: Autor/AGERPRES FOTO.  

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu