Skip to main content

Alina Petrescu, fostă Antena 3, noul purtător de cuvânt la Guvern

 
Alina Petrescu, fostă Antena 3, noul purtător de cuvânt la Guvern
Alina Petrescu, esential, Antena 3

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o astăzi pe Alina Petrescu în funcția de consilier de stat, purtător de cuvânt al Guvernului, potrivit unui anunț al instituției. Petrescu a fost până recent realizatoarea emisiunii Esențial de la Antena 3.

Publicitate

Sorin Grindeanu: „Îmi doresc foarte mult ca transparența și comunicarea în timp real să fie două atribute principale ale Cabinetului pe care îl conduc. Este responsabilitatea noastră ca oamenii să fie informați corect despre măsurile care, de cele mai multe ori, au impact direct asupra vieții lor. Am încredere că Alina va ști să explice deciziile Guvernului și să facă înțeleasă activitatea echipei guvernamentale.“

Alina Petrescu are o experiență în presa de aproape 15 ani, debutând la TVR Internațional, lucrând apoi aproape doi ani în redacția EuroNews. Cea mai lungă perioadă, peste 10 ani, și-a petrecut-o însă la Antena 3, unde a realizat mai multe emisiuni.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • diferenta intre ea, de la *** lui voiculescu, si Suciu e diferenta intre acest guvern jenant si cel al lui Ciolos.
  • „Uite cine danseaza” a inregistrat 10,4 puncte de Rating cu 28,6 % Share, asta in vreme ce productia Antenei 1 a terminat seara cu o medie de 9,2 puncte de rating si 25,3 % share. Pana apar stirile aici, le citim din alte parti cu multe ore inainte.
  • Ce m-a deranjat a fost ca a anuntat ca pleaca si nu stie ce va face. Cu doua-trei zile inainte de a fi anuntata stirea cu numirea ei la Guvern. Este o mare mincinoasa si neprofesionista din punctul meu de vedere pentru ca a facut asa. Era simplu sa spuna: am alte planuri. Imi era simpatica, dar acum e o mincinoasa.
  • Bai,fete palide,dar de Mădălina Dobrovolschi,fosta Puscalau,din gașca lui Cioloș, nu ziceți nimic,ca era din gasca lui Gusa,analistul politic fara sosete in picere, hai, ***,Johanistilor, ciocu mic și joc de glezne,

Trimite un comentariu