Skip to main content

AUDIENŢE. Au fost Chefi la audienţă. Antena 1, peste 1,5 milioane de telespectatori cu Chefi la cuţite

 
AUDIENŢE. Au fost Chefi la audienţă. Antena 1, peste 1,5 milioane de telespectatori cu Chefi la cuţite

Seara de marţi a fost adjudecată de Chefi la cuţite, de pe Antena 1. Cooking show-ul Antenei 1 a onţinut marţi seara peste 1,5 milioane de persoane, media la nivel naţional. Pro TV a fost pe locul al treilea, la oraşe şi în toată ţara, iar pe comercial a fost pe doi.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare cifrele serii de marţi, pe intervalul Chefi la cuţite, emisiune produsă de Mona Segall la Antena 1:

NAŢIONAL. Peste 1,5 milioane de privitori a fost media Antenei 1 în cele trei ore de Chefi la cuţite. Kanal D a avut poziţia a doua, cu Kosem şi Wow Biz pe interval. Media Kanal D a fost de 1,3 milioane la nivelul întregii ţări. pro TV a fost pe trei, la peste 300.000 de persoane distanţă de Antena 1

URBAN. La oraşe, Chefi la cuţiteau avut puţin peste 900.000 de persoane, media. Pro TV a fost şi aici pe trei, la peste 300.000 de persoane distanţă.

COMERCIAL. Antena a condus detaşat şi pe publicul comercial cu peste 550.000, media. Pro TV a avut poziţia a doua cu o medie de 300.000 de privitori. Sport.ro a intrat în top cinci pe comercial, având pe interval meciul de Champions League, dintre Leicester şi Sevilla, începând cu ora 21.45.

Reamintim că MasterChef, cookingshow-ul de pe Pro TV a fost mutat din prime-time după patru ediţii. Show-ul ajuns la sezonul şapte este difuzat doar marţea, de la 22.30.

Audienţa posturilor TV de marţi, 14 martie, pe intervalul Chefi la Cuţite (20.30 - 23.30), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 1.521.000 8.5 19.1
2 Kanal D 1.373.000 7.6 17.3
3 Pro TV 1.196.000 6.7 15
4 Antena 3 446.000 2.5 5.6
5 Romania TV 429.000 2.4 5.4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV de marţi, 14 martie, pe intervalul Chefi la Cuţite (20.30 - 23.30), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 905.000 9.3 20.4
2 Kanal D 722.000 7.4 16.3
3 Pro TV 591.000 6.1 13.3
4 Antena 3 336.000 3.4 7.6
5 Romania TV 264.000 2.7 6
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV de marţi, 14 martie, pe intervalul Chefi la Cuţite (20.30 - 23.30), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 564.000 12.6 31.8
2 Pro TV 302.000 6.7 17
3 Kanal D 238.000 5.3 13.4
4 Sport.ro 51.000 1.1 2.9
5 Acasa 40.000 0.9 2.2
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    Vad ca angajatii turnatorului nu se lasa! Comentariul de la ora 19.28, nu-mi apartine. Felicitari Mona Segall pentru audientele obtinute de chefi la cutite! Managementul ProTV a facut mai multe greseli in cazul MASTERCHEF: 1. Schimbarea totala a juriului, unde doar Patrizia ar fi trebuit inlocuita. 2. Schimbarea formatului prin eliminarea preselectiilor, n-a dat timp telespecatorilor sa cunoasca concurentii. 3. Programarea la bataie cu cel mai urmarit show de la antena, cand se putea alege ziua de miercuri.
  • marian marian
    Mai Bruno antenistule PRO scoate bani cei mai multi din publicitate ,asa ca taci din gura si nu mai comenta daca nu sti stergete la gura si apoi vorbeste
  • Bruno Bruno
    Băi .. referitor la articol , " este a 1000 oară când menționați ca a fost mutat MasterChef .
    2. Prieteni , Chefi la cuțite înseamnă nu doar show ci și profesionalism . Mulți dintre cei care au concurat au ajuns sa lucreze cu chefii .
    3. Ratingul a mai puțin important dacă îți place cu adevărat .
    4 . Dansez , de pe ProTv , nu se poate bate cu Chefi . Este o emisiune opusa Gătitului" . Pro tv a tremurat" și a scos ce avea mai bun pentru a tine pasul .
    Antena 1 când a pierdut .. a pierdut și punct .
    5 . Luni,Marți,Miercuri,Joi,Sâmbătă ,Duminică, Antena 1 are o mulțime de oameni care stau pe timpul publicității . Așa ca banii vin mai mult decât la ProTv .
    6 . Pro tv face mulți bani doar Vinerea . In schimb Intact sunt plini de bani in fiecare zi chiar și la Acces sau Xtrashow . :))
    7 . Antena 1 pierde Nu are in program sau in Program nu este Antena 1 Vinerea de 5-6 ani .
    8. Antena 1 știu sa aleagă reclame.
    9.Kanal D sunt originali așa cum a fost și Acasă tv când aveau telenovele Spania . :))
    10 . Oricine ar câștiga , sau ar pierde , nu uitați să vă uitați la ceea ce va place și sa nu conteze nimic altceva .


    Dar ... mai scăpăm de plictiseala când vorbim de media . :))
  • Iuli Iuli
    Care a fost audienta Happy cu al doilea episod "iSerial: Cand mama nu-i acasa"
  • mad79 mad79
    Total neinteresant!
  • Expertul, Expertul,
    am avut si vom avea cea mai principala galerie ! hei hei hei ! protv e cel mai tare, da ?
  • Lucian Lucian
    Allex, nu neg ca si Pro-ul si-a adus contributia la distrugerea Masterchef inlocuind din nou chefii, insa formatul, cu toate schimbarile pe care le vezi, este respectat la virgula. Daca creatorii unor formate de afara hotarasc ca trebuie sa schimbe ceva, apoi sa stii ca si la noi se va schimba ceva in acel format. Sunt foarte rare exceptiile cand se accepta cate ceva de la noi, insa asta se intampla cu formatele de muzica, prin introducerea unor piese sau chiar seri romanesti.
  • Valentin Valentin
    Chefi la cuțite e mai bun decât Masterchef. Pro TV a distrus formatul în acest sezon, își merită rating-ul. Filmul de pe Pro TV a fost nașpa. Masterchef ar trebui să dispară câțiva ani de pe Pro.
  • Iuli Iuli
    Nici locurile 2 si 3 nu au egalat Chefii pe targetul Comercial.

    Cred ca e cea mai mare distanta de PrpTV avuta de Antena1 cu emisiunea Chefi la cutite
  • Allex Allex
    Marian, Masterchef nu mai e deloc ce a fost, sa fim seriosi si corecti. Iar Chefi la cutite, pare reteta perfecta pt romani(verdictul il da intreg publicul comercial-personal, nu ma uit nici la Masterchef si nici la Chefi) . Insa nu pot decat sa o felicit pe Mona Segall si implicit Intact! Pacat ca Pro a distrus Masterchef, un format rasunator cam peste tot pe unde este difuzat! Se anunta o toamna spectaculoasa in televiziunea romaneasca.. cu formate noi ,puternice, printre care un nou talent show la Pro Tv si o emisiune de varietati la A1.
  • mile mile
    marean se oftica , ca pro tv o are mica , ce are happy cu chefi , te-ai uitat aseara la film , a fost interesant , chefii te enerveaza si bine fac pt ca pro tv i-a dat afara , de ce sa te uiti la un film banal , doar ca e la pro tv , pt tine nu conteaza ce se difuzeaza , ci doar ca pro tv sa faca rating , chiar cu mizerii
  • marian marian
    Filmul a fost ales prost . iar Masterchef.este mult mai bun acum , dacat caricatura de emisiune de pe ,,,,,,,, saptamana viitoare va fi Eroi de sacrificiu , oricum mai bine Masterchef. iar cei care ridicau in slavi serialul de pe Happy a fost un fis nici nu s a vazut in audiente Happy ieri nici in primele 25 iar Acasa a avut 2.7 pe locul 4 iar pro 24 pe toata ziua ,antenuta pana face 70 la suta va trece o 100 de ani
  • mile mile
    e clar ca oamenii vor mai mult show decat gatit , juriul face totul , aseara au fost trei concurenti din aceeasi sat , dar conform antenei este un reality show , eaxpertule e bine 30 % , pro tv la jumate , pt o emisiune ieftina e curios cum de face rating , marean sigur nu are curaj sa comenteze ,
  • alex alex
    WOW ... Protv pe 3:)
  • sgiu sgiu
    În sfârșit.

Trimite un comentariu

sus