Skip to main content

AUDIENŢE. Uite cine dansează: Chefi la cuţite, pe comercial şi la nivel naţional

 

Chefii au dansat mai bine. Cooking show-ul Antenei 1 a fost, luni seara, peste dansul de pe Pro TV, la nivel naţional şi pe publicul comercial. Uite cine dansează a condus doar la oraşe.

Publicitate

Pe publicul comercial, Antena 1 a condus detaşat cu emisiunea Chefi la cuţite.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cifrele serii de luni, pe intervalul de intersecţie Chefi la Cuţite - Uite cine dansează:

NAŢIONAL. Antena 1 şi pro TV au avut cifre apropiate la nivelul întregii ţări. 1,5 milioane de telespectatori a fost media, la nivel naţional, pentru cooking show-ul de pe Antena 1. Pro TV a fost la aproximativ 40.000 de persoane distanţă de lider. Kanal D a fost pe trei cu 1,1 milioane de ptivitori, având mare parte pe interval premiera serialului turcesc Dragoste infinită.
URBAN. Distanţă mică între Pro TV şi Antena 1 şi la oraşe, cu un avans pentru Pro TV. 854.000 a fost media Pro TV pe intervalul Uite cine dansează, în timp ce Antena 1 a avut 800.000, media.
COMERCIAL. Diferenţa notabilă între Antena 1 şi pro TV a fost pe publicul comercial, cu vârste între 18 şi 49 de ani. Chefii Antenei 1 au depăşit jumătate de milion pe comercial, în timp ce Pro TV a avut locul al doilea, la aproape 130.000 de persoane distanţă.
GALERIE FOTO. A treia ediţie Uite cine dansează, în imagini
GALERIE FOTO. Chefi la cuţite, în imagini
Audienţa posturilor TV de luni, 20 martie, pe intervalul Chefi la cuţite - Uite cine dansează, la nivel NAŢIONAL (20.30-23.00):
NATIONAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 1.526.000 8.5 18.6
2 Pro TV 1.481.000 8.2 18
3 Kanal D 1.172.000 6.5 14.3
4 Antena 3 500.000 2.8 6.1
5 Prima TV 388.000 2.2 4.7
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.
Audienţa posturilor TV de luni, 20 martie, pe intervalul Chefi la cuţite - Uite cine dansează, în mediul URBAN (20.30-23.00):
URBAN Nr persoane Rtg% Shr%
1 Pro TV 854.000 8.8 19.1
2 Antena 1 800.000 8.2 17.9
3 Kanal D 578.000 5.9 13
4 Antena 3 305.000 3.1 6.8
5 Romania TV 211.000 2.2 4.7
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.
Audienţa posturilor TV de luni, 20 martie, pe intervalul Chefi la cuţite - Uite cine dansează, pe publicul COMERCIAL (20.30-23.00):
COMERCIAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 505.000 11.1 28
2 Pro TV 376.000 8.3 20.9
3 Kanal D 200.000 4.4 11.1
4 Prima TV 78.000 1.7 4.3
5 DigiSport 1 41.000 0.9 2.2

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CLAUDIA CLAUDIA
    CRISTI AI 100% DREPTATE..NU SUNTEM TOTI PASIONATI DE GATIT SI HRANIT,ESTE NORMAL SA AIBA AUDIENTA SCAZUTA LA INCEPUT ACEST SHOW DAR LA NIVEL DE PUBLIC NATIONAL AU AUDIENTA MAI MARE DECAT CHEFII..CARE SUNT ADORABILI DAR NU LA LATRINE..NU SUPORT ANTENELE SI DACA AS PUTEA LE-AS SCOATE DIN GRILA DE PROGRAME..
  • mile mile
    allex, sezonul trecut nu a scazut , poate doar putin ca e cald
  • cici cici
    Ne-am saturat de emisiuni cu dansuri! Ne-am saturat sa vedem aceleasi "vedete" expirate care se tot plimba pe la diverse posturi TV in emisiuni concurs. Decizia ProTV de a face o emisiune concurs de dans dupa ce s-a vazut clar chix-ul dat de cei de la antena cu mega - ultra - super laudata mare producatoare plecata de la pro tv este de o lipsa de profesionalism rara. Cine a avut ideea si a insistat sa se faca show-ul ar trebui sa plece. Sincer eu cred ca sefii merg mai bine pentru ca acolo este un concurs cu oameni "de pe strada" - repet: m-am saturat de aceste "vedete" plimbate prin concursuri la toate posturile tv!
  • Cristi Cristi
    Mie emisiunea mi se pare buna, mi se pare ca oamenii incep sa se obisnuiasca si cu juriul si cu prezentatorii si se simte o atmosfera ceva mai destinsa intre ei. Si mie mi se pare o idee buna faptul ca Mihaela si Andreea sunt prezente in show, cunosc multa lume care s-a uitat la inceput la show din curiozitate sa vada ce va iesi din aceasta combinatie. Dar, intradevar, are stralucirea unei emisiuni de weekend si e cam greu de urmarit intr-o seara de luni, e putin obositoare si ai prefera ceva mai lejer.
    Am observat si o imbunatatire la partea de final, cand se fac eliminarile. Probabil, pe masura ce va mai scadea numarul echipelor din concurs, vor aloca timp si pentru altceva. Ca show, Dansez pentru Tine era mai bun din punctul asta de vedere.
    Oricum, e un rezultat destul de bun, sa nu uitam ca Chefi la Cutite parea de neclintit pana la inceperea UCD si isi formase un public destul de fidel. Sunt sigur ca dupa etapa preselectilor, balanta va inclina mult mai mult catre PRO Tv.
  • Allex Allex
    Emisiunea este produsa exact dupa modelul Nbc, si ca durata a show-ului si ca durata a dansurilor, si este produsa bine! Problema este ca, asa cum spunea si Expertul in urma cu ceva vreme, cand nu-i fura nimeni identitatea:)), show-urile de dans au suprasaturat piata ! Oricum, cred ca dupa ce se vor termina selectia farfuriilor emisiunii de pe Antena 1 , va mai scadea in audiente.
  • mile mile
    cabral zice asa pt ca nu face rating , umanitarul este doar pt audienta
  • qwerty qwerty
    Mile atat de buna a fost emisiunea ca nu m-am uitat la ea
  • Mihai Florin Mihai Florin
    @alex2, Da, dansurile sunt prea scurte, iar Mihaela, Andreea si programarea trag emisiunea in jos.
  • Mihai Florin Mihai Florin
    Saptamanile trecute, am spus aici, dar si decidentilor din ProTV, ca mi se pare nebunie curata aceasta programare. Din pacate,am avut dreptate! Acest gen de format este nepotrivit pentru Romania, avand in vedere ca Dansez pentru tine, timp de 14 sezoane, a suprasaturat piata, dar se putea salva investitia daca show-ul era programat sambata. @Mila, Scrii doar prostii! Sambata, 18 martie, te cunosc de undeva, pe targetul comercial, a obtinut 6.3 rating si 16.5% share. Daca intrebi ceva, foloseste semnul intrebarii!
  • an an
    recunosc...la ProTV e un show prea de sfarsit de saptamana, cand ai puterea si timpul sa stai sa urmaresti cum danseaza niste tipi... lunea preferi sa asculti niste glume suburbane de la chefii de la a1, caci cooking show nu este clar, "gospodinele" nu afla niste retete culinare... chefii sunt simpatici, a fost un trio descoperit de pro... deci o parte din public vine si de acolo... astept momentul in care pro va intra cu bocancii in formatul dancing si sa il va apropia de Dansez... sa mai bage si altceva decat dansul concurentilor... doar astfel vor putea sa se mai redreseze un pic emisiunea... noroc cu Florin Calinescu care isi da silinta sa faca glume care sa ridice partea umoristica... Promit ca astazi ma uit si eu la Chefi, caci lunea o dedic clar pentru Uite cine danseaza!
  • sgiu sgiu
    Uite cine dansează e dansez pentru tine 2017
    Păcat de juriu&raduleasca,ca formatul a chiar bun
  • Caragea Caragea
    Cum va spuneam si datile trecute: asocierea Andrelei Marin, zana expirata si falsa cu Raduleasca este impotriva firii, iar prefacuta Marin, zana fundatiilor si a misculatiilor e asociata de mult timp esecurilor pe plan profesional!
  • Iuli Iuli
    @marian, nu le pasa rating-ul?:))) Cred ca glumesti! Pentru o televiziune privata conteaza AUDIENTA, nu actele de caritate. Daca tot voiau sa ajute, puteau dona pur si simplu banii, fara sa faca o emisiune.

    Emisiunea o sa mai reziste o saptamana in grila Pro. Eu as muta-o pe Acasa.
  • alex2 alex2
    Emisiunea de dans e cam aiurea organizata. Raduleasca nu mai poate sa lege 3 cuvinte cu sens si pipaie barbatii, Andreea Marin tot timpul "hihihi" iar Mihai Petre tipa la ceilalti din juriu ca nu dau notele pe care le considera el potrivite. E chiar jenant.
    Alta problema e ca dansurile sunt foarte scurte si majoritatea concurentilor sunt foarte slabi, stau si se balangane pe loc.
    Oamenii s-ar fi uitat la o emisiune de dans, dupa ce audiente au fost pana acum e clar ca incearca, dar nu au la ce sa se uite.
    Cred ca nepotismul e si mai prezent acum la Pro Tv cu toate ca madam Mona a fugit de mult timp cu tot cu rudele si prietenii ei.

    Si Chefii sunt foarte regizati iar emisiunea nu are legatura cu gatitul dar macar e distractiva, merge la publicul Romanii are Talent. E mai mult decat evident ca li se spune in casca despre cine urmeaza sa intre ca ei sa mimeze ca ghicesc si e destul de clar ca domnul cu par cret "gusta" prea mult vin in timpul inregistrarilor.
  • marian marian
    Mai milut emisiunea nu va fi scoasa .ca sa te bucuri tu , ai face bine sa te duci langa seful tau . emisiunea este pentru un caz umanitar . iar daca isi atinge scopul ma bucur foarte mult .pe ei nu ii intereseaza audienta au explicat o Cabral . alta intrebare

Trimite un comentariu

sus