Skip to main content

Dana Grecu: Nouă ani mi se par o veșnicie! Cazul Bercea Mondial, la postul TV Antena 3

 
Dana Grecu: Nouă ani mi se par o veșnicie! Cazul Bercea Mondial, la postul TV Antena 3

Cum a prezentat Antena 3 sentințele din cazul Bercea Mondial - Mircea Băsescu?

Pe postul TV Antena 3, abordarea emisiunii moderată de Dana Grecu merge pe ideea că sentințele date familiei Anghel sunt exagerate. "Nouă ani mi se par așa, o veșnicie", a spus moderatoarea Dana Grecu, în legătură cu sentința luată de Florin Anghel.

Dana Grecu îi dă idei Izaurei, care a fost culcată la pământ în momentul flagrantului, fiind gravidă. Ideea Danei Grecu: Izaura a fost bruscată atunci, a fost îmbrâncită, culcată pe jos. Pentru o gravidă "e ca un șut în burtă", spune moderatoatea. Dacă ar fi copilul cu probleme, "eu aș încerca să merg pe asta. Dacă aș fi în locul ei", a punctat moderatoarea.

Publicitate

Răzvan Savaliuc, intrat pe telefon, consideră, de asemenea, că pedeapsa e prea mare. Induce ideea că șantajul nu a fost o problemă, dar moderatorul Radu Tudor intervine: "Să precizăm, totuși, că nu așa se rezolvă un conflict", a punctat Radu Tudor la ideea lui Savaliuc.

"Suntem în postul Paștelui, să-l ferească Dumnezeu să fie blestemat de țigani", a punctat o altă invitată, Dana Varga, care reprezenta ALDE.

Ce dacă un dictator a nenorocit o țară? s-a întrebat retoric, la un moment dat, moderatoarea Dana Grecu.

Astăzi, în cazul de șantaj familia Anghel (Bercea Mondial) - Mircea Băsescu, au fost condamnate mai multe persoane: 

  • Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, la 9 ani, 3 luni și 20 de zile de închisoare cu executare
  • Marius Constantin, condamnat la trei ani și 10 zile de închisoare, cu executare
  • Izaura Anghel, 2 ani și 5 luni, cu suspendare

În scandalul Bercea Mondial - Mircea Băsescu, postul TV Antena 3 a difuzat înregistrări audio care păreau surprinse la o întâlnire dintre membrii clanului și fratele președintelui de atunci, Traian Băsescu. Înregistrările lăsau să se înțeleagă că Mircea Băsescu a primit 250.000 de euro de la membrii ai clanului.

VEZI cum a abordat subiectul site-ul Antena3.ro, AICI

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Jigodile se unesc tot timpul. Ce blestem *** mai tontilor. Mergeti in Draganesti- Olt si intrebati populatia si pe urma vorbiti. Niste *** aia sunteti.
  • *** Si sa vorbeasca dupa aia. 9 ani sunt o vesnicie cand nu ai vina! Cand esti vinovat, meriti sa platesti. In logica doamnei Grecu inchisoarea pe viata pentru un criminal sau *** e deja o tortura. Ii propun sa stea un pic de vorba cu familiile ramase in urma celor care au fost ucisi sau cu copiii abuzati sexual. Poate isi schimba atitudinea...

Trimite un comentariu