Skip to main content

De ce îl dă în judecată Dan Andronic pe Mălin Bot

 
De ce îl dă în judecată Dan Andronic pe Mălin Bot

O opinie publicată pe România liberă i-a adus un proces de 30.000 de lei. Atât îi cere în instanţă Dan Andronic, patronul EVZ, jurnalistului Mălin Bot, drept daune morale.

Publicitate

Anunţul a fost postat chiar de către Mălin Bot pe pagina personală de Facebook.

Textul care i-a atras procesul lui Mălin Bot a fost publicat pe 13 februarie pe site-ul romanialibera.ro, sub titlul „Solidar cu Mircea Marian. Când ticăloşii desfigurează oameni cinstiţi, trebuie să luăm toţi atitudine”.

Care a fost afirmaţia care l-a deranjat pe Dan Andronic?

„O desfigurare publică săvârşită de servitorii securistului Felix şi cei ai neo-securistului Ghiţă, dar şi de alţii. Tot felul de personaje dubioase, inculpaţi anchetaţi şi ei în dosare DNA. Unul puşcăriabilul Dan Andronic, ins aflat într-un parteneriat media penal cu inculpatul fugar Sebastian Ghiţă. Altul este inculpatul Andrei Bădin care, prin siteul flux24, denigrează şi alţi ziarişti oneşti, în acest cor al desfigurării publice dirijate de Liviu Dragnea.”

Potrivit documentelor depuse la Judecătoria Sectorului 1, Dan Andronic îi va avea drepr martori la proces pe Simona Ionescu, redactor-şef la Evenimentul zilei, şi pe Mirel Curea, prim redactor-şef adjucnt.

Amintim că opinia lui Mălin Bot a apărut în contextul în care Liviu Dragnea a depus o plângere penală împotriva lui Mircea Marian după ce acesta a postat pe Facebook adresa la care locuieşte Dragnea.

Bot nu mai este de luna trecută redactor-şef la online-ul România liberă, după ce a fost concediat de conducerea publicaţiei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Dan Andronic *** ***

Trimite un comentariu

sus