Skip to main content

DERAPAJ. B1 TV, martie 2017. În plămânii victimelor de la Colectiv s-a găsit un amestec de gaze de luptă

 
DERAPAJ. B1 TV, martie 2017. În plămânii victimelor de la Colectiv s-a găsit un amestec de gaze de luptă

DERAPAJ. Teoriile conspiraţiei în cazul Colectiv sunt dezbătute în direct, la B1 TV, la un an şi jumătate de la tragedie. Totul sub umbrela supratitlului: "Colectiv a fost accident sau atac terorist?"

Publicitate

"Doi specialişti români şi un rus susţin că a fost terorism chimic", titrează B1 TV, în timp ce realizatorul Tudor Barbu susţine subiectul: "în lagărele de concentrare naziste, îi băgau pe săracii oameni la duşuri şi pe acolo se băga un gaz, Cyclon B. Acel gaz conţinea acid cianhidric. Exact acelaşi tip de gaz era şi în plâmânii victimelor".

În direct au intrat telespectatori, spunând că "incediul a fost pus de cei care guvernau ţara" sau că "a fost un atentat", s-a dat cu spray.

Burtierele şi textul de pe ecran nu au nevoie de alte comentarii. Pe lângă burtiere, rulau pe ecran texte cu "Teorii", texte neatribuite.

Ce s-a văzut pe ecran, în emisiunea realizată la B1 TV de fostul OTV-ist Tudor Barbu:

  • În plămânii victimelor s-a găsit un ameste de gaze de luptă
  • Colectiv a fost accident sau mână criminală?
  • A preparat cineva clubul pentru iadul în care au murit 64 de oameni?
  • Doi specialişti români şi un rus susţin că a fost terorism chimic
  • Colectiv a însemnat căderea unui guvern şi venirea tehnocraţilor
  • În condiţii normale, buretele din clubul Colectiv arde mocnit.
  • Amestecul de acid cianhidric, acid clorhidric şi acid sulfuric (găsit în cadavrele de la Colectiv) este o ARMĂ CHIMICĂ, definită aa atât de Convenţia de la Geneva, cât şi de Serviciul Român de Informaţii.
  • COLECTIV A FOST UN ATAC TERORIST CU ARMĂ CHIMICĂ

FOTO. Derapaj la B1 TV

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • teoria transpiratiei teoria transpiratiei
    @ Markete,
    Ar fi bine sa te informezi si din alte surse, altfel risti derizoriul:
    1. Exista mai multe procese pentru Colectiv, nu doar 1 deoarece nu exista un singur vinovat ci o multime: patroni, angajati, firme pirotehnice, popmpieri, autoritati locale. Si toate au inceput, chiar daca uneori la prima infatisare s-a decis o amanare. Poate vrei sa spui ca nu s-au finalizat, dar asta-i ceva normal la un caz asa complex. Exista nostalgici dupa vremurile cand Tribunalul Poporului te investiga, judeca si condamna intr-o singura sedinta, dar vremurile acelea s-au dus.
    2. Raportul incendiului nu este secret, el a fost consultat de toate partile implicate in proces si daca ai sa citesti dezbaterile (cand vor fi) ai sa vezi si ce s-a criticat. Faptul ca nu a fost disecat in emisiunile tabloid este chiar de apreciat, justitia nu se face la TV de catre moderator si invitati care se pricep la orice, dar de fapt nu au habar de nimic.
    3. Nu iti trebuie un raport, ci o statistica a numarului de decese cauzate de infectii. Il poti gasi daca te chinui putin. Exista de asemenea rapoarte despre infectiile intraspitalicesti, care ucid mai multi oameni annual decat incendiul iar aici sunt de accord ca guvernantii sunt mai preocupati de "amaratii" din puscariasi decat de bolnavi.
    4. Adevarul este stiut de catre orice om cu mintea intreaga, a fost spus de catre cei care au fost acolo si de catre anchetatori. Treaba justitiei este sa confirme/infirme vinovatii, nu faptele. Pentru stiinta ta si a altora care isi ocupa viata cu teorii ale conspiratiei lipsite de logica: arderea anumitor elemente folosite la amenajarea clubului a degajat si acid cianhidric. Multe victim nu murit de la arsurile cauzate de incendiu ci de la gazele toxice & fierbinti rezultate in urma incendiului si inhalate in drum spre iesire. Ca unii prefera sa creada ca au fost rusii, SRIul, Hitler & Mengele, extraterestrii, Basescu, Ponta etc este strict problema lor.
  • an an
    Ce ratin face aceasta emisiune (se lauda dl Barbu si cand era la Otv... Dar aici mai ceva)... In plus ce se aude despre schimbarea actionariatului la acest post, care acum este numit mai nou "Postul Poporului"?
  • Market Market
    Nu e nici un derapaj!
    1. Dupa un an si jumătate inca nu a inceput procesul;
    2. Raportul comisiei de expertiza privind cauzele si dezvoltarea incendiului este secret;
    3. Nu exista un raport de expertiza privind impactul infecțiilor intraspitalicesti in cauzele de deces;
    4. Nici guvernul Cioloș, nici iohannis, nici SRI, si nici (culmea!) PSD ul nu au facut si nu fac eforturi ptr aflarea adevărului.
    Ca si in cazurile Revoluției, mineriadelor, marilor dosare de corupție (flota, EADS, Microsoft) sunt niste șmecheri care folosesc aceste tragedii in avantajul personal, politic si material. Păcat de copiii mutilati, de părinții supraviețuitori si de neamul nostru de ipocriți!
  • cristian cristian
    Si totusi daca e ceva adevar in ce spune, nu ca as fi adeptul teoriilor conspirationiste. Ceva nu este in regula cu acel incendiu in care au murit atatia oameni.Nu ma mai mira nimic in vremurile noastre...cat despre emisiunile de la fostul OTV , am urmarit unele si spunea adevarul despre padurile Romaniei care dispar si despre bogatiile subsolului , care la fel nu ne mai apartin ...Totusi , mi-as dori sa fie doar un derapaj .
  • geo geo
    Toată lumea îl știe pe ex-senatorul și fostul OTV-ist Tudor Barbu.

Trimite un comentariu

sus