Skip to main content

Dosar penal, după ce un suporter dinamovist a trimis amenințări redacției GSP: „Charlie Hebdo soft version”

 
Dosar penal, după ce un suporter dinamovist a trimis amenințări redacției GSP: „Charlie Hebdo soft version”
Sursa foto: ProSport

 „Vei fi un Charlie Hebdo în varianta soft mode”, a scris un suporter dinamovist de 24 de ani unui jurnalist de la Gazeta Sporturilor, dar și pe pagina de Facebook a redacției. 

Publicitate

„Știm la ce oră ajungi la muncă, știm unde stai și știm cu cine ai relație. Nu trebuie să știi și motivele pentru care ești filat, ci doar să stai în gardă”, a mai spus suporterul Dinamo, în mesajul trimis către jurnalistul Victor Vrânceanu. 

Motivul? Un articol care i s-a părut „tendențios” suporterului. 

Mesajul face referire la atacul armat de la revista de satiră Charlie Hebdo, din ianuarie 2015, în care 12 oameni și-au pierdut viața. 

Mesajele suporterului, despre care a spus că vin din partea Peluzei Cătălin Hâldan, au ajuns și la poliție, care a deschis un dosar de urmărire penală. 

Potrivit GSP, polițiștii de la Secția 8 au fost azi la domiciliul lui Laurențiu Marius Cojocariu, fanul dinamovist de 24 de ani din București care a trimis ieri mesaje de amenințare către redacția GSP. 

Cojocariu a fost adus la Secția 8 de Poliție, unde a fost audiat. A recunoscut că el este autorul amenințărilor către redacția GSP și a cerut să aibă o discuție cu jurnalistul, mai relatează GSP

Deși inițial a menționat că mesajele transmise de el vin din partea Peluzei Cătălin Hâldan, suporterul dinamovist a ținut să precizeze că e fan independent și nu face pare din vreo grupare a peluzelor. 

Laurențiu Marius Cojocariu i-a cerut scuze reporterului GSP și și-a recunoscut vina, admițând, în dialog cu acesta, și gravitatea mesajului transmis: „Am citit un anumit articol care mi s-a părut tendențios și am decis să trimit un mesaj cu un impact mai mare. Mi-am dat seama la 10 secunde că am greșit și am vrut să-l șterg, de aceea mi-am închis contul de Facebook".

Unul dintre mesajele suporterului dinamovist (Sursa: GSP.ro)

 

 

 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu