Skip to main content

Dosar penal, după ce un suporter dinamovist a trimis ameninţări redacţiei GSP: „Charlie Hebdo soft version”

 
Sursa foto: ProSport
Sursa foto: ProSport

„Vei fi un Charlie Hebdo în varianta soft mode”, a scris un suporter dinamovist de 24 de ani unui jurnalist de la Gazeta Sporturilor, dar şi pe pagina de Facebook a redacţiei.

Publicitate

„Ştim la ce oră ajungi la muncă, ştim unde stai şi ştim cu cine ai relaţie. Nu trebuie să ştii şi motivele pentru care eşti filat, ci doar să stai în gardă”, a mai spus suporterul Dinamo, în mesajul trimis către jurnalistul Victor Vrânceanu.

Motivul? Un articol care i s-a părut „tendenţios” suporterului.

Mesajul face referire la atacul armat de la revista de satiră Charlie Hebdo, din ianuarie 2015, în care 12 oameni şi-au pierdut viaţa.

Mesajele suporterului, despre care a spus că vin din partea Peluzei Cătălin Hâldan, au ajuns şi la poliţie, care a deschis un dosar de urmărire penală.

Potrivit GSP, poliţiştii de la Secţia 8 au fost azi la domiciliul lui Laurenţiu Marius Cojocariu, fanul dinamovist de 24 de ani din Bucureşti care a trimis ieri mesaje de ameninţare către redacţia GSP.

Cojocariu a fost adus la Secţia 8 de Poliţie, unde a fost audiat. A recunoscut că el este autorul ameninţărilor către redacţia GSP şi a cerut să aibă o discuţie cu jurnalistul, mai relatează GSP.

Deşi iniţial a menţionat că mesajele transmise de el vin din partea Peluzei Cătălin Hâldan, suporterul dinamovist a ţinut să precizeze că e fan independent şi nu face pare din vreo grupare a peluzelor.

Laurenţiu Marius Cojocariu i-a cerut scuze reporterului GSP şi şi-a recunoscut vina, admiţând, în dialog cu acesta, şi gravitatea mesajului transmis: „Am citit un anumit articol care mi s-a părut tendenţios şi am decis să trimit un mesaj cu un impact mai mare. Mi-am dat seama la 10 secunde că am greşit şi am vrut să-l şterg, de aceea mi-am închis contul de Facebook".

Unul dintre mesajele suporterului dinamovist (Sursa: GSP.ro)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus