Skip to main content

VIDEO. „Eroul” momentului hilar de la BBC: Și mie mi s-a părut amuzant. A fost un mix de surprize, jenă, amuzament, dragoste și afecțiune

 
VIDEO. „Eroul”  momentului hilar de la BBC: Și mie mi s-a părut amuzant. A fost un mix de surprize, jenă, amuzament, dragoste și afecțiune
foto: captura BBC

"Am văzut si eu clipul la fel ca toata lumea si a fost chiar amuzant", recunoaște analistul politic Robert Kelly, "eroul" clipului de la BBC care s-a viralizat în toată lumea. A fost un mix de surprize, jenă, amuzament, dragoste și afecțiune", a spus el pentru Wall Street Journal.

"Vineri seara am fost asaltați pe rețelele sociale, pe telefoane, așa că ne-am închis telefoanele, alertele de la Facebook, de la Twitter", a mai spus acesta pentru publicația americană.

Publicitate

Wall Street Journal, New York Times, chiar și BBC, postul care a găzduit momentul, au scris pe larg despre filmul în care Robert Kelly vorbea sobru despre Coreea de Sud, într-un cadru în care și-au făcut loc și cei doi copii ai analistului politic.

Cum au ”agățat” marile publicații subiectul? BBC, interviu cu analistul politic și cu familia acestuia. Washington Post, cinci momente live la TV, sabotate de copii.

Clipul amuzant în care apare analistul politic, ”sabotat” de copii, a fost vizualizat de zeci de milioane de ori. Anvergura cu care s-a viralizat clipul amuzant a atras atenția și marilor publicații internaționale, precum BBC, Washington Post, Wall Street Journal, NBC, Reddit, The Telegraph, The Sun sau Daily Mail.

  • BBC nu a scăpat șansa de a dezvolta subiectul și a realizat un interviu cu Robert Kelly, analistul politic din centrul subiectului, și familia acestuia.

Acesta a spus că a fost o situație unică și că i-a fost teamă că nu va mai fi contactat de BBC.

“Nu am mai păţit aşa ceva niciodată în viaţa noastră. Am fost îngrijorat de fapt că BBC nu ne va mai suna din nou niciodată”, a declarat Robert Kelly, în interviul acordat postului britanic.

“În primele 24-48 de ore după incident aţi fost cea mai faimoasă familie din lume”, a spus moderatorul de la BBC.

  • Robert Kelly a vorbit și pentru Wall Street Journal despre aceasta situație. Acesta a spus că vineri și-a închis orice contact cu rețelele sociale, chiar și telefonul, pentru că a fost asaltat de mesaje și notificări.

”A fost un mix de surprize, jenă, amuzament, dragoste și afecțiune. Am văzut si eu clipul la fel ca toata lumea si a fost chiar amuzant. Vineri seara am fost asaltați pe rețelele sociale, pe telefoane, așa că ne-am închis telefoanele, alertele de la Facebook, de la Twitter”, a spus acesta pentru Wall Street Journal. 

  • Washington Post a abordat subiectul cu cinci relatări live la TV ”sabotate” de copii de-a lungul timpului.

  • Dailymail a prezentat o conferință de presă la care a participat Robert Kelly, împreună cu familia sa, în Coreea de Sud, în care a vorbit despre situaţia creată. 

”Suntem doar o familie obișnuită și creșterea a doi copii poate presupune multă muncă. Din această cauză, se pare că acest material video a trezit reacții ale părinți din toată lumea și suntem flatați de vorbele de bine despre copiii noștri. Suntem fericiți că gafa noastră de la televizor a adus atâta amuzament atâtor oameni.”

Prima dată am început să primesc notificări pe Twitter, apoi BBC ne-a sunat să ne întrebe dacă pot să preia materialul și să scrie în print despre acest subiect, și le mulțumesc că au prezentat subiectul într-o manieră blândă pentru copiii noștri.

Cred că motivul pentru care momentul a ajuns viral este că viața mea reală a străpuns carapacea falsă pe care am creat-o pentru televiziune”, a spus Robert Kelly în conferința de presă.

Potrivit tabloidului britanic, Robert Kelly, în vârstă de 44 de ani, este profesor de relații internaționale la Universitatea Naționala din Buzan, Correa de Sud, la departamentul de Științe Politice și Diplomație. 

Este originar din Cleveland, Ohio, și s-a mutat în Coreea de Sud în 2008 unde s-a cunoscut Jung-a Kim, cu soția sa, o fostă profesoară de yoga. Au împreună doi copii, Marion, în vârstă de 4 ani și James, de nouă luni. 

Robert Kelly a mai acordat interviuri pentru publicații precum CNN, CNBC sau Sky News.

Acesta, potrivit The Sun, vorbește, șase limbi străine: Germană, Franceză, Rusă, Latină, Coreeană și Greaca clasică.

Clipul în care este redat momentul amuzant, publicat pe 10 martie de BBC, pe pagina de Facebook BBC Radio 1, a adunat în cinci zile peste 86 de milioane de vizualizări, 400 .000 de like-uri şi share-uri şi aproape 60.000 de comentarii.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu