Skip to main content

FOTO. Fostul coleg de bancă al lui Mihai Gâdea conduce o nouă televiziune online

 
Cornel Dărvăşan
Cornel Dărvăşan

Cornel Dărvăşan, fostul coleg de bancă al lui Mihai Gâdea, directorul Antena 3, la Facultatea de Teologie, este directorul general al unui nou post de televiziune generalist exclusiv online lansat duminică.

Publicitate

A7 TV este numele postului TV condus de Cornel Dărvăşan, pe care acesta îşi propune să îl treacă pe cablu "după minimum 6 luni".

Televiziunea are în grilă 19 emisiuni, realizate în două studiouri cu multiple variante de platou şi sunt difuzate în direct pe Facebook, Youtube şi pe site-ul oficial al postului.

Despre finanţare. Potrivit realizatorului TV, proiectul este sprijinit financiar de o firmă de imobiliare din Braşov, Maurer Imobiliare, o companie deţinută de Simon Maurer.

Televiziunea nu atrage fonduri din publicitate momentan, însă “plănuim atragerea de fonduri din publicitate după cel puţin o lună de la demarare. Dorinţa mea este ca in 5 ani sa ne descurcam pe cont propriu”, a declarat Cornel Dărvăşan.

Deşi postul a fost lansat exclusiv pe internet, planurile de viitor includ trecerea acestuia pe cablu.

„Plănuim să trecem pe cablu după minimum 6 luni de la demararea proiectului pe online. Acest timp va sluji şi ca rodaj pentru cei neexperimentaţi”, a declarat Cornel Dărvăşan pentru Paginademedia.ro.

De ce A7 TV? Numele televiziunii are o simbolistică spirituală.

„Litera ‘A’ este prima din alfabet şi reprezintă divinitatea. Cifra ‘7’ este cifra perfecţiunii, suntem guvernaţi de o lume în care această cifră reprezintă perfecţiunea. Sunt şapte note muzicale, şapte culori ale curcubeului, în Biblie se vorbeşte despre ziua a şaptea ca ziua de închinare.

Postul îşi propune să transmită valori creştine, bine, adevăr, frumos, în media românească", a spus Corneliu Dărvăşan.

Temele propuse de programe sunt despre spiritualitate, medicale, culturale şi educative sau de cooking şi se adesează unui public ţintă cuprins între 16 şi 45 de ani, a mai explicat Dărvăşan.

Echipa care lucrează la proiect este formată din 30 de persoane, dintre care 19 realizatori de emisiuni, şi mai mulţi colaboratori. Cornel Dărvăşan este şi realizator al unei emisiuni difuzată de postul A7 TV.

Cornel Dărvăşan are o experienţă de 10 ani în televiziune. A fost realizator de emisiuni cu temă religioasă la Realitatea TV, Tele7abc, Speranţa TV, TVS Oradea şi Light Channel TV.

Acesta a mărturisit, totodată, că a împărţit aceeaşi bancă cu Mihai Gâdea, directorul Antena 3, la Facultatea de Teologie Adventistă din Bucureşti , în promoţia 2000.

Cei doi au fost colegi şi la Realitatea TV, după ce, în anul 2003, acesta a fost invitat să realizeze o emisiune la studioul de producţie al Bisericii Adventiste, care să fie transmisă pe postul patronat pe atunci de Silviu Prigoană. Cornel Dărvăşan realiza emisiunea "Viaţa la Superlativ", difuzată în zilele de duminică, iar Mihai Gâdea avea emisiunea "În centrul atenţiei", difuzată pe Realitatea TV de luni până joi.

Emisiunile difuzate de postul A7 TV şi realizatorii:

  • Ştirea cea bună - Cornel Dărvăşan (director general A7TV, lector universitar doctor la Universitatea Ecologica, directorul revistei “Legal Point”)
  • Adolescenţii - Alina Marin (profesor de Geografie şi Limba Franceză) şi Daniel Dârvăşan (elev)
  • Ai tot dreptul - Dumitru Marian Tomoiaga (avocat în baroul Arad)
  • Aventurile bucătăraşilor - Elena Baciu (Nutriţionist şi Conferentiar Universitar Doctor, Decanul Facultăţii de Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti)
  • Bune maniere - Andreea Mocan
  • De vorbă cu doctorul - Consuela Bălaşa (absolventă a facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport) şi Răzvan Mihalcea
  • E cu cântec - Ramona Ghioaldă (director muzical A7TV, solist vocal, make-up artist & hairstylist)
  • Ecoul muzicii - Anca Iordache (profesor, absolventă a Facultăţii de Litere)
  • La mintea cocoşului - Florin Amariei (consilier de cuplu)
  • Magazin TV - Bianca Ionescu (fotograf la Universul Juridic, revista Legal Point, traducator autorizat şi student la Facultatea de Jurnalism) şi Laszlo Barna
  • Ora de mate - Eleonora Popa (Profesor de matematică)
  • Ora de română - Măriuţa Pop (specialist în Ştiinţele Comunicării şi Absolventă a Facultăţii de Litere, Centrul Universitar Nord Baia Mare)
  • Pagini de lumină - Narcisa Ispas (psiholog şi public speaker) şi Alin Ispas (trainer, leadership coach KMT România, autor, preşedinte Academia Leadership)
  • Portrete - Bianca Ionescu şi Barna Laszlo
  • Răspunde Biblia - Loredana Mărăcine (profesor, mediator, muzician si jurnalist) şi Cornel Dărvăşan
  • Reflecţii virale - Cătălin Ionete (doctor în sociologie la Universitatea Bucureşti)
  • Step by Step - Consuela Bălaşa, Cătălin Ionete şi Florin Amariei
  • Sub lupă - Loredana Mărăcine
  • Virale pe net - Consuela Bălaşa şi Cătălin Ionete.

Imagini din studioul televiziunii A7

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • enescu enescu
    Super! felicitari! Darvasan este un comunicator inascut! l-am mai urmarit si la alte emisiuni
  • Soso Soso
    Da, pare interesant ce se vrea. Ramane de vazut daca va trece testul timpului. Mi-a placut grafica si decorul. Nu pare ceva facut din improvizatii.

    Unii realizatori par putin speriati, probabil sunt la prima aparitie 'pe sticla'. Totusi, doua aspecte interesante:
    - atragerea de fonduri dupa prima luna: asta pare nu doar SF, ci pur si simplu din alta galaxie
    - postul se vrea generalist, insa e foarte inclinat spre religie. concureaza cu succes cu trinitas tv, sperantatv, alfa si omega, credotv.

Trimite un comentariu

sus