Skip to main content

O prezentatoare meteo de la Antena 3, la TVR

 
O prezentatoare meteo de la Antena 3, la TVR

Maria Linda Grejdan, prezentatoare meteo la Antena 3, va p─âr─âsi postul de ╚Ötiri. Din informa╚Ťiile Paginademedia.ro, aceasta se va al─âtura TVR 1, unde ar urma s─â fie co-prezentatoare emisiunii matinale, al─âturi din Dorin Chio╚Ťea.  

Matinalul este programat s─â înceap─â în a doua parte a lunii aprilie, odat─â cu grila de prim─âvar─â a televiziunii române, au mai ar─âtat sursele Paginademedia.ro.

Contact─â de paginademedia.ro, Maria Linda Grejdan a refuzat s─â r─âspund─â întreb─ârilor noastre. 

Publicitate

Maria Linda Grejdan a lucrat la Antena 3 din 2007, iar din 2011 a devenit prezentatoare meteo la televiziunea de ╚Ötiri a familiei Voiculescu. 

Nu este prima trecere de la meteo Antena 3, la TVR. Iulia Zgripcea, restructuart─â anul trecut, în august, de la postul de ╚Ötiri al Intact. Câteva luni mai târziu, ea s-a al─âturat TVR 2, unde prezint─â o scurt─â emisiune tot de meteo. 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Toti care nu se mai regasesc in televiziunile private hopa la tvr ca acolo merge nu conteaza ce ai facut dincolo poate sa fi fost si maturator la stat merge ca e de stat.banuiesc ca: un tanar absolvent nu ar fi avut sanse
 • Si ca sa vedem daca poate, o bagam direct live in matinal. Care nu e tocmai monologul meteo de pe prompter. Si daca nu poate, asta e, ca e tvr.
 • Livia, femeia nu a fost concediata, pleaca de la antena la tvr. Care e problema? Ca nu vrea sa faca toata viata meteo? Nu ar trebui sa asteptam sa vedem ce poate inainte sa aruncam cu noroi, asa, din reflex si frustare?
 • @Obositu, de ce sa cumpere TVR din moment ce are deja 3 televiziuni in top 15 (Antena 1, Antena 3, Antena Stars, si Happy)?

  Iar TVR este in faliment
 • Cetateanul zgabercea a pierdut procesul definitiv cu tvr si este suspendat din functia de producator general . castigase pe fond si fusese reinstalat .nu intereseaza pe nimeni ? Vad ca paginademedia e interesata de subiecte tvr ..... asta nu e un subiect ?
 • Clubul concediatilor are activitati pe TVR 1. Asta e marele management al Irinei Radu. Iar Monica Ghiurco si Gabi Giurgiu, reprezentantii nostri in CA, tac. Mare prostie am facut alegind astfel de insi fara curaj, Rusine, Monica, rusine, Giurgiu!
 • Maria Linda Grejdan a refuzat s─â r─âspund─â ├«ntreb─ârilor noastre...
  Deja o face pe vedeta ?

Trimite un comentariu